Haos pe o șosea din Italia: Un șofer român beat și fără permis a încercat să calce cu mașina doi carabinieri apoi i-a luat la pumni

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a fost arestat în Italia, după ce a încercat să calce cu mașina doi carabinieri apoi i-a luat la pumni.  

Un român în vârstă de 24 de ani a provocat un adevărat haos pe o șosea din Italia, după ce a încercat să calce cu mașina doi carabinieri, apoi i-a luat la pumni. În cele din urmă Adrian a fost arestat, fiind acuzat de ultraj, rezistență în fața unui funcționar public, dar și conducere sub influența alcoolului.

Românul a încercat să lovească cu mașina o patrulă de polițiști

 

Potrivit presei locale, incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă, în jurul orei 1.30, atunci când tânărul român s-a urcat la volan beat și fără permis și a provocat haos pe via Agostino Chigi din orașul italian Ostia. El a încercat să lovească o patrulă de polițiști, iar apoi a devenit deosebit de agresiv.

Cei doi carabinieri făceau cercetări la fața locului, după un accident, și ajutau doi șoferi deja răniți în urma unei coliziunii frontale.

Adrian Nicolae, aflat la volanul unui autoturism Skoda Octavia, a trecut cu viteză maximă pe lângă locul accidentului.

Din fericire, un agent a reușit să fugă din calea mașinii, care însă a continuat să ruleze deși lovise unul dintre autoturismele implicate în accident.

Românul s-a bătut cu polițiștii, ca să evite arestarea

 

După aproximativ 500 de metri, românul a oprit mașina, a coborât din ea și a încercat să fugă. A fost ajuns de polițiști, însă nu a vrut să se lase prins, așa că a început să-i lovească pe agenți cu pumnii și picioarele. Într-un final, carabinerii au reușit să-l încătușeze.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că Adrian Nicolae nu numai că nu avea permis, era băut și conducea un autoturism supus reținerii administrative.

Tânărul de 24 de ani avea deja probleme cu legea, după ce anul trecut s-a ales cu dosar penal pentru tâlhărie calificată, a fost arestat pentru violență față de un funcționar public.

Românul a fost arestat pentru ultraj, rezistență față de un funcționar public și acuzat de conducere sub influența alcoolului.

Agenții Poliției de Stat au fost duși la spital, unde vor avea avea nevoie de 5 și respectiv 7 zile de îngrijiri medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel