Haos pe aeroporturile din Marea Britanie. Sute de pasageri așteaptă la cozi imense - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Românii pot intra în Marea Britanie doar cu pașaportul
Românii pot intra în Marea Britanie doar cu pașaportul

Haos pe aeroporturile din Marea Britanie, în această după-amiază. Sute de pasageri se confruntă cu întârzieri întrucât pe aeroporturile din Heathrow, Manchester și Edinburgh sunt probleme la porțile electronice.

Pasagerii care sosesc pe aeroporturile din Marea Britanie sunt întârziați, întrucât un eșec IT a perturbat porțile pentru pașapoartele biometrice, informează theguardian.com.

Toate aeroporturile din Heathrow, Manchester și Edinburgh au raportat probleme cu poarta electronică. Porțile permit călătorilor cu pașapoarte biometrice să treacă prin controlul frontierei fără o inspecție manuală.

„Problema IT a UK Border Force (UKBF) este la nivel național și echipele UKBF lucrează pentru a rezolva acest lucru. Tot personalul UKBF disponibil se află în sala de sosiri pentru a efectua verificările necesare și pentru a permite pasagerilor să treacă prin frontieră cât mai repede posibil. Vă mulțumesc pentru răbdarea dvs.”, a transmis aeroportul din Edinburgh.

 

Cozi lungi pe aeroporturi

 

„Suntem conștienți de o defecțiune a sistemelor care afectează porțile electronice, care sunt angajați și operați de Frontieră. Această problemă are un impact asupra mai multor puncte de intrare și nu este o problemă izolată la Heathrow. Echipele noastre lucrează cu Forța de Frontieră pentru a găsi o soluție cât mai repede posibil”, au transmis reprezentanții aeroportului Heathrow.

Jurnalistul Louis Theroux a fost unul printre cei nevoiți să aștepte la cozi lungi pe aeroportul din vestul Londrei.

El a scris pe Twitter: „Toate porțile electronice din toate aeroporturile sunt în jos?”.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel