Haos în Israel. Un român arată coșmarul din mijlocul războiului: „Priviți copiii cum aleargă speriați” - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Haos în Israel. Un român arată coșmarul din mijlocul războiului „Priviti copiii cum aleargă speriați” - VIDEO
Haos în Israel. Un român arată coșmarul din mijlocul războiului „Priviti copiii cum aleargă speriați” - VIDEO

Israelul este angajat pe două fronturi, intensificând raidurile aeriene împotriva militanţilor islamişti ai Hamas din Fâşia Gaza şi combătând revoltele din oraşele sale cu populaţie mixtă, iudeo-arabă. Un român a arătat într-un video devenit viral haosul din oraș. 

„Tocmai când spuneam că vom intra să ne punem să dormim... priviți copiii cum aleargă speriați de sirenele care au declanșat din nou spaima și teroarea în Israel. Priviți realitatea pe care mass-media internațională nu o vede și pe care comunitatea internațională nu o condamnă. Așa trăim, sub teroarea rachetelor care vin dinspre Gaza. Așa trăim, priviți, la ora 01:15 oamenii aleargă înspre buncăre”, spune Iulian Andrei, într-un video postat pe rețelele sociale.

De luni seara, de la începutul escaladării militare între Hamas, mişcare islamistă armată aflată la putere în Fâşia Gaza, şi Israel, în jur de 1.600 de rachete au fost trase dintre enclava palestiniană spre teritoriul israelian, potrivit celui mai recent bilanţ al armatei.

De partea israeliană, şapte persoane au fost ucise, printre care un copil de şase ani şi un soldat, în tiruri de rachete, inclusiv rachete antitanc, dinspre Fâşia Gaza.

La rândul său, armata israeliană a lovit puternic Fâşia Gaza şi a continuat loviturile joi dimineaţa. Potrivit celui mai recent bilanţ al ministrului sănătăţii din Fâşia Gaza, confruntările din ultimele zile s-au soldat cu 67 de morţi, printre care 17 copii, şi 400 de răniţi.

 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel