HALUCINANT. Victor Ponta îl ATACĂ pe Dacian Cioloş, după întâlnirea dintre Emmanuel Macron şi Vladimir Putin. Cum a făcut LEGĂTURA

Andreea Cosma |
Data publicării:

Victor Ponta lansează un atac la Dacian Cioloş în urma întâlnirii dintre preşedintele Franţei, Emmanuel Macron şi omologul său rus, Vladimir Putin, făcând legătura printr-o zicală.

"Vladimir Putin a fost primit ca un adevarat “prieten” de Emmanuel Macron .

Dar - se stie cum spun francezii : « Les amis de mes amis sont mes amis »/ adica Dacian Ciolos ( care zice ca e “prieten” cu Macron ) este prietenul lui Putin! Si cum Ciolos este “prieten” si sustinator al lui Dan Barna inseamna ca Barna e si el prieten cu Putin, nu?

Citeşte şi: FOTO - Boris Johnson, cu PICIOARELE PE MASA lui Emmanuel Macron. Denise Rifai: "OMG"

Puteti sa ma ajutati cu orice declaratie a domnului Ciolos prin care isi spune opinia despre intalnirea Macron - Putin? Il critica sau il lauda pe Macron pentru aceasta idee? A fost prezent si a turnat in pahare, sau macar a asteptat in parcare cu “baietii” de la Security? A primit ordinele de la “Seful” ce sa faca mai departe in Parlamentul European sa nu il supere pe “Prietenul Vladimir”? Si in Romania?

Sa fim realisti - ca orice bun si disciplinat francez Ciolos o sa puna rapid in practica toate deciziile luate de domnii Macron si Putin / si la Bruxelles si la Bucuresti!

Citeşte şi: Gabriela Firea şi-a ieşit din FIRE pe Facebook: "Elev Cioloş, stai jos, nota 4! Te faci de râs!"

Macar sa dormim linistiti - Emmanuel si Vladimir vegheaza pentru noi ( prin omul lor Dacian)!", a scris Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel