Guță a cântat la o nuntă cu sute de invitați: Amenzi record în loc de dar

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
guta_nunta_potcoava
guta_nunta_potcoava

La o nuntă extrem de mare, unde nu s-a ținut cont de nicio restricție, au cântat şi doi manelişti celebri. Petrecerea a avut loc în Potcoava,  în județul Olt, unde oamenii legii au aplicat amenzi în valoare totală de 125.000 de lei.

 

Nicolae Guță și Armin Nicoară sunt cei doi care au fost invitaţi să cânte la petrecere. În timpul distracţiilor, cineva a rugat invitaţii să înceteze să filmeze, în speranța că nu se va împrăștia vestea că petrecerea are loc. Guță a avut un moment în care le-a sugerat invitaților să se distanțeze, dar pare că nu a insistat atât de tare, mai cu seamă că dediațiile curgeau, transmite Antena3.

„În seara zilei de 19 iulie, pe raza oraşului Potcoava, poliţiştii au intervenit la o nuntă organizată cu un număr de aproximativ 80 de persoane, cinci persoane fiind sancţionate contravenţional, cu amendă, în valoare de 15.000 de lei fiecare şi alte cinci persoane care au fost sancționate contravențional, cu amendă, în valoare de 10.000 de lei fiecare, pentru participarea la activităţi în spaţiu închis pentru care au fost instituite interdicţii”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel