Grindeanu, declarație bizară la o conferință PSD: "Trebuie să luăm Bucureștiul din mâna trotinetarilor"

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a declarat, luni, la conferința de alegeri PSD Sector 4 ca partidul din care face parte trebuie "să ia" Bucureștiul din "mâna trotinetarilor", care l-au îngropat în gunoaie, în mizerie și în șobolani. 

Derapaj grav al pesediștilor la adresa celor care folosesc trotinetele electrice în Capitală, de această dată chiar prin gura Ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu. Prezent la conferința de alegeri PSD Sector 4, Grindeanu a rostit un discurs în care a ținut să folosească      termenul "trotinetari” în mod disprețuitor, ignorând miile de bucureșteni care folosesc trotinetele electrice din rațiuni ecologice, pentru a evita traficul de coșmar din capitală sau pur și simplu în scop recreațional.

"Eu cred că astăzi trebuie să începem lupta pentru București. În 2024 trebuie să luăm acest oraș din mâna trotinetarilor, până la urmă, care l-au îngropat în gunoaie, în mizerie și în șobolani.

Fața unui sector, a unui oraș, să știți că nu se schimbă cu ranga, așa cum cum a incercat un alt celebru userist sa facă lucrurile în altă parte, la Metrorex. Și nici cu lozinci. Fața unui oraș se schimbă cu proiecte și cu foarte multă muncă", a declarat Grindeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel