Grecia. Românii şi-au rezervat deja vacanțele. Vor merge cu cortul la Marea Egee

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
vacanta_grecia
vacanta_grecia

În această vară, insulele grecești, care nu pot oferi clienților un loc în care să-și păstreze distanța, vor rămâne fără cluburi de noapte.

 

Românii şi bulgarii au început deja să-şi rezerve vacanțe de camping în Grecia. Proprietarii de campinguri din Halkidiki au anunţat că deja au vacanţe rezervate de turiștii bulgari și români pentru luna iunie. Prin decizia guvernului elen, campingurile s-au deschis. Conform noilor măsuri, corturile sunt așezate la o distanță de 6 metri, ceea ce va reduce posibilitățile de a primi mai mulți turiști în acest sezon. Prețurile sunt mai mici comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. În această vară, Halkidiki se va baza pe turiștii din țările balcanice.

De asemenea, Grecia s-au deschis restaurantele și cafenele, dar multe restaurante de pe insule au rămas închise. Acestea sunt în mare parte cluburi mici care funcționează până dimineața și nu pot oferi un loc în care să se păstreze distanța. Proprietarii lor spun că nu vor lucra pe tot parcursul sezonului turistic, deoarece clienții lor sunt în mare parte străini, tineri care nu pot fi obligați să stea departe, scrie banker.bg. Pe insulele Mykonos, Santorini și Rodos, aceste restaurante,sute la număr, sunt o atracţie pentru turiști.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel