Grecia. O artistă ROMÂNCĂ a suferit un ACCIDENT GRAV. Familia face un APEL DISPERAT: „Monica are acasă TREI COPII!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Monica Pîrvulescu
Sursa foto: Facebook Monica Pîrvulescu

Momente delicate pentru o îndrăgită artistă de muzică populară de la noi. Cântăreaţa a suferit un accident grav în Grecia, acolo unde se afla în vacanţă alături de soţul ei, iar acum familia are nevoie de ajutor.

Monica Pîrvulescu, pentru că despre ea este vorba, se află în aceste momemte grele departe de ţară, alături de soţul ei. Din păcate, în urma unui accident nefericit, artista şi-a fracturat coloana şi trebuie să fie operată. Din păcate, asigurarea medicală nu acoperă aceste cheltuieli, informează spynews.ro. Cel care a făcut un apel pe Facebook a fost soţul ei, Bogdan Pîrvulescu, care i-a rugat pe toţi să-i ajute soţia.

Monica Pîrvulescu are nevoie să ajungă acasă cu o maşină specială, iar mai apoi să se opereze şi să urmeze recuperarea. Monica Pîrvulescu este mama a trei copii, iar micuţii încă nu ştiu de cele întâmplate cu mama lor.

De asemenea, mai mulţi dintre colegii artistei au transmis mesaje emoţionante pe reţelele sociale, rugându-i pe toţi oamenii cu suflet mare să o ajute aşa cum pot.

„Eu, Bogdan Pîrvulescu, și iubită mea soție, Monica Pîrvulescu, mama celor trei copii ai mei: Roberto, 15 ani, Irina, 12 ani și Eva, 9 luni, trecem prin cea mai grea situație prin care poate trece o familie. Suntem în Grecia, unde Monica a avut un accident și are coloana facturată, suntem în spital, iar asigurarea nu acoperă costurile operației și a spitalizării, iar copiii sunt în ţară și încă nu au aflat de acest necaz. Ne aşteaptă o perioadă foarte grea (transportul în ţară cu o maşină în care să poata sta cât mai comod și o perioadă de câteva luni de recuperare), după care sperăm să se facă bine. Va rugăm din inimă să ne ajutați cum puteți și cu ce puteți cei care ne cunoașteți și voi care puteți. Avem mare nevoie", a scris Bogdan Pîrvulescu pe Facebook, acolo unde puteţi găsi mai multe detalii cu privire la felul în care puteţi ajuta.

(w670) Sursa foto

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel