Grecia. Român, dispărut de trei zile: Tânărul a intrat în marea agitată și nu a mai fost văzut

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Grecia. Român, dispărut de trei zile: Tânărul a intrat în marea agitată și nu a mai fost văzut. FOTO: captură video Antena 3
Grecia. Român, dispărut de trei zile: Tânărul a intrat în marea agitată și nu a mai fost văzut. FOTO: captură video Antena 3

Apar noi informaţii despre craioveanul în vârstă de 25 de ani dispărut în Grecia, la Lefkada, după ce a intrat în marea agitată şi n-a mai fost văzut. Tânărul căutat cu drone este fiul primarului din comuna doljeană Amărăştii de Jos.

Tragedia a avut loc în cursul zilei de duminică, puțin după ora 18:00, atunci când tânărul a intrat în apă, s-a scufundat, după care nu a mai fost văzut, informează Antena 3

 

Bărbatul are 25 de ani și este din Craiova

 

Acesta era în vacanţă, cu prietenii săi, în Lefkada. Amicii lui sunt cei care au intrat imediat în alertă și au anunțat autoritățile elene. 

Au fost chemați imediat salvamari dintr-o altă zonă, pentru că acolo unde bărbatul a intrat în apă nu există serviciul de salvamari, iar plaja nu este amenajată.

De asemenea, garda de coastă a trimis acolo o navă dar și două ambarcațiuni rapide pentru a-l găsi. 

 

Tânărul este fiul primarului din comuna Amărăştii de Jos

 

Cert este că marea era destul de agitată, însă tânărul a intrat în apă cu un prieten. La un moment a încercat să strige după ajutor, prietenul a încercat să îl ajute, însă toate eforturile au fost în zadar. Şi turiştii care erau pe margine au spus că le este teamă să intre în apa învolburată.

Paza de coasă din Lefkada a început căutările după câteva ore. Până la această oră a fost căutat cu foarte multe şalupe. Părinţii tânărului, primarul din Amărăştii de Jos şi soţia sa, au ajuns imediat în Grecia şi au depus eforturi extraordinare pentru a-l găsi. Toată lumea încearcă să îl găsească pe acest tânăr, aceasta fiind a treia zi în care căutările continuă, a transmis Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel