Gabriela Firea, anunț despre plângerea penală pe numele lui Ludovic Orban: „EU sunt 'DOAMNA FIREA'“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că îi va face plângere penală premierului Ludovic Orban. Ea îi solicită premierului, pe care îl consdieră „nepregătit“ să i se adeseze cu „doamna Firea“.

Primarul Capitalei , Gabriela Firea (PSD) a anunțat că îi va face plângere penală pentru abuz în serviciu premierului Ludovic Orban (PNL) pentru că nu a fost de acord cu noi alocări bugetare pentru primăria generală a Capitalei.  Ludovic Orban a catalogat drept „neobrăzată" solicitarea Primăriei Capitalei de a primi 600 de milioane de lei la rectificarea bugetară.

„Vom face plângere penală pentru abuz în serviciu. Nu este normal ca lupta politică să ajungă la a-i pedepsi pe locuitorii unui oraș. Cred că miza este de natură politică și anume: după ce au dat jos guvernul PSD, am aflat și motivația, a spus-o chiar domnul Orban. A dat guvernul jos ca noul guvern de dreapta să propună un nou cumisar european, astfel încât numărul reprezentanților PPE să fie mai mare. A fost un joc politic la nivel european prin care s-a jucat și soarta țări... Capitol închis deja. Probabil sunt mulți cei care vor să candideze pentru postul de primar al capitalei...“, a ai spus Gabriela Firea.

Aceasta spune că a transmis către insituțiile guvernului solicitările argumentate pentru noile sume cerute, afirmând că, de fapt, în București, ar locui patr miioane de locuitori, pentru neceseitățile cărora nu sunt sume sufieciente în bugetul capitalei.

„Nu am primit niciun răspun la niciuna dintre adresele oficiale înregistrate la domnul premier. Eu nu vorbesc ca domnul Orban - 'Firea'. Eu nu sunt 'Firea', eu sunt 'DOAMNA FIREA', 'doamna primar general'. Îi place sau nu distinsului domn Ludivic Orban de persoana mea, trebuie să facă abstracție pentru că dacă nu mă respectă pe mine, doamna Firea, înseamnă că nu îi respectă pe bucureștenii care au venit în majoritate la vot acum 3 ani și jumătate și m-au ales“, a mai spus Gabriela Firea în emisiunea Subiectiv de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel