Gorghiu: Acesta este răspunsul lui Toader, după mesajul lui Iohannis

Narcis Popa |
Data publicării:

Alina Gorghiu spune că propunerea Adinei Florea pentru șefua DNA este "răspunsul" lui Toader la îndemnul lui Klaus Iohannis pentru românii din Diaspora. 

"În timp ce Președintele Klaus Iohannis îndemna la pace socială în fața românilor din Diaspora, ministrul Tudorel Toader i-o propunea pe Adina Florea pentru funcția de procuror șef al DNA.

Decizia lui Toader referitoare la Adina Florea trebuie motivată, pentru că o guvernare nu poate funcționa după bunul plac al cuiva, ci în interesul românilor și al României.

În consecință, îi cer public ministrului Justiției să ofere o motivare serioasă, mai ales că trece peste o opinie atât de fermă și de clară a CSM. Chiar dacă acum are acest drept, este nevoie de o explicație detaliată care să arate de ce trece peste CSM în felul acesta. Pentru că nu cred că se poate baza doar pe bunul plac.

Totodată, sistemul judiciar, precum și toți cetățenii români au dreptul să știe care sunt motivele pentru care consideră că propunerea ministrului Toader e de susținut," este mesajul Alinei Gorghiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel