Gina Pistol, mesaj impresionant despre război. „Să nu vă fie frică pentru copiii voștri”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Gina Pistol, mesaj impresionant despre război. „Să nu vă fie frică pentru copiii voștri”
Gina Pistol, mesaj impresionant despre război. „Să nu vă fie frică pentru copiii voștri”

Gina Pistol a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare cu privire la războiul dintre Ucraina și Rusia. România este alături de țara vecină.

Prezentatoarea show-ului „Chefi la Cuțite”, Gina Pistol și-a arătat într-un mesaj public pe Facebook regretul pentru situația oamenilor din Ucraina, cât și sprijinul față de tineri și copii. Aceasta a declarat că este afectată de ce se întâmpla acolo, precum multe alte vedete din România.

Războiului dur care a pornit între Ucraina și Rusia, i-a stârnit o putere enormă vedetei care este de puțin timp și mamă. Gina a transmis în mesajul de pe pagina sa de socializare că Dumnezeu îi are în paza lui pe toți copiii prea mici pentru aceste orori și toți tinerii de pe front. De asemenea, vedeta a sfătuit toți părinții să nu le fie frică, ci să-și împuternicească copiii să schimbe lumea.

 

Gina Pistol: „Dumnezeu i-a creat și i-a chemat pentru momentul potrivit”

 

„Să nu vă pară rău și să nu vă fie frică pentru copiii voștri din cauză că lumea în care ei cresc nu mai este ceea ce era. Dumnezeu i-a creat și i-a chemat pentru momentul potrivit și exact al timpului în care ei se află. Viața lor nu a fost o coincidență sau la întâmplare. Creșteți-i și educați-i pentru a cunoaște puterea în care merg în calitate de copii ai lui Dumnezeu.

Împuterniciți-i să știe că ei pot schimba lumea. Nu-i învățați să fie înspăimântați și descurajați de starea lumii, ci plini de nădejde că poți face ceva în acest sens. Fiecare persoană din toată istoria fost plasată în timpul în care se afla datorită planului suveran al lui Dumnezeu.

 

Nu lăsați frica voastră să fure măreția pe care Dumnezeu a pus-o în copiii voștri

 

El știe că și copilul tău poate face față oricărei provocări cu care se confruntă în viața lui. Dumnezeu l-a creat special pentru asta! Nu vă speriați pentru copiii voștri, dar fiți onorați că Dumnezeu V-a ales pe voi pentru a crește și educa generația care se confruntă cu cele mai mari provocări din timpurile noastre.

Nu lăsați frica voastră să fure măreția pe care Dumnezeu a pus-o în copiii voștri. Știu că este greu să ni-i imaginăm ca pe altcineva în afară de bebelușii noștri dulci și vrem doar să-i protejăm de orice ar putea fi greu pentru ei, dar ei s-au născut tocmai pentru un timp ca acesta”, Parintele Chiril- Mânăstirea Vatoped, a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel