Gestul extrem la care a recurs un român, când a aflat că soția sa ar putea fi grav bolnavă

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Un băiat și-a găsit tatăl spânzurat. ”Păcat, rămân copilașii fără tată”
Un băiat și-a găsit tatăl spânzurat. ”Păcat, rămân copilașii fără tată”

Un bărbat de 80 de ani din Ploiești a avut parte de un sfârșit cumplit miercuri seara. Chinuit de gândul că soția să ar putea fi grav bolnavă, acesta a recurs la un gest extrem.

Soția bărbatului a încercat să strige după ajutor, însă până când au auzit-o vecinii și au sosit, a fost prea târziu.

Bărbatul, care locuia împreună cu soţia sa într-o casă la marginea oraşului Ploieşti, și-a dat foc de teamă că soția sa este grav bolnavă. Cei doi au o fiică, medic în Canada, potrivit apropiaţilor. Recent, soţia bărbatului a mers la medic pentru analize. Acolo, doctorii le-ar fi spus, în urma analizelor, că aceasta este bolnavă, veste care l-a bulversat pe bărbat, spun cunoscuţii.

Un vecin, alertat de strigătele soţiei, a sărit în ajutorul bărbatului. Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat, rănile sale fiind grave, relatează ȘtirileProtv.

„Se pare că s-a autoincendiat şi în ciuda eforturilor pompierilor pentru a-l salva, acesta a decedat.”, a precizat purtătoare de cuvânt ISU Prahova:, Raluca Vasiloaie.

Potrivit jurnaliștilor, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă investigaţiile în acest caz.

 

Medic rezident român, găsit mort. Colegii, în șoc: „Ne-ai lăsat un gol în suflet. Ai fost un om și un doctor minunat“

 

În ultima perioadă, au fost înregistrate mai multe cazuri de sinucidere. În urmă cu o săptămână, cazul unui medic rezident la Spitalul Universitar din București care a fost găsit mort, îi șoca pe apropiații acestuia. 

"Dumnezeu să te odihnească în pace Dr. Roman Moza. Ne-ai lăsat muți astăzi. Ne-ai lăsat un gol în suflet. Ai fost un om și un doctor minunat, nu refuzai niciodată pe nimeni, care care apela la tine. Nu te vom uita niciodată. După o gardă grea, așa veste ne-a terminat și mai rău pe toți!", a scris o colegă pe facebook.

"Îmi pare rău. Era frumos, tânăr, deștept, bun. Dar l-a durut atât de rău sufletul... Și nimeni nu a văzut. Aripi de înger îți vom face cu toții, pentru ca te-am iubit și nu ți-am spus", a comentat o altă colegă de-a medicului.

Nu avem timp și uite așa mai pleacă câte unul..

Așa cum ne facem timp să ne vorbim de rău unul pe altul, așa putem să fim mai înțelegători, mai umani unii cu alții...

 Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!, au mai scris cei care l-au cunoscut. 

Roman Moza era medic la Smurd-TIM la Spitalul Clinic de Urgență București şi medicină de Urgență la S.U.U.B. A studiat Medicina Generala la Universitatea de Medicina și Farmacie "Victor Babes" Timișoara, între 2008 - 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel