Lacrimi de emoție! Gest, făcut de un copil care a zgâriat o mașină cu trotineta

Vlad Manolache |
Data publicării:

Un tânăr din județul Maramureș a relatat o întâmplare care l-a impresionat profund.

Vasile Popan, un tânăr din judeţul Maramureş stabilit în Cluj-Napoca, a postat pe Facebook o fotografie cu un copil care i-a spart zgâriat mașina cu trotineta. Copilul a stat momente bune lângă mașină ținând în mână banii care să răscumpere greșeala pe care a făcut-o

Vasile povesteşte că verişorul său l-a găsit lângă maşina sa pe un băiat care stătea jos, părând că a căzut cu trotineta.

"I-a mulțumit cu lacrimi în ochi"

 „Aștepta cuminte, iar în mânuța lui erau 120 lei și mai avea câteva monede a cate 10 bani și 50 bani. Vroia să își dea toți banii, nu să fugă la fel ca adulții care lovesc o mașină și mai au permis de conducere!

Vreau să vă spun ca acel stop era spart deja și necesita schimbat de catre mine, dar acest copil, nu a plecat fără ca sa își platească greșeala facută.

Verișorul meu l-a ridicat de jos și i-a multumit cu lacrimi în ochi pt lecția acordată de un copil, unui adult și bineințeles bănuții au ramas la copilaș și sunt convins că acești bănuți au fost economisiți pt a putea cumpăra ceva din ei”, a scris Popan Vasile pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel