Lacrimi de emoție! Gest, făcut de un copil care a zgâriat o mașină cu trotineta

Vlad Manolache / 27 apr 2018, 20:57 Salveaza PDF Comentarii

Un tânăr din județul Maramureș a relatat o întâmplare care l-a impresionat profund.

Vasile Popan, un tânăr din judeţul Maramureş stabilit în Cluj-Napoca, a postat pe Facebook o fotografie cu un copil care i-a spart zgâriat mașina cu trotineta. Copilul a stat momente bune lângă mașină ținând în mână banii care să răscumpere greșeala pe care a făcut-o

Vasile povesteşte că verişorul său l-a găsit lângă maşina sa pe un băiat care stătea jos, părând că a căzut cu trotineta.

"I-a mulțumit cu lacrimi în ochi"

 „Aștepta cuminte, iar în mânuța lui erau 120 lei și mai avea câteva monede a cate 10 bani și 50 bani. Vroia să își dea toți banii, nu să fugă la fel ca adulții care lovesc o mașină și mai au permis de conducere!

Vreau să vă spun ca acel stop era spart deja și necesita schimbat de catre mine, dar acest copil, nu a plecat fără ca sa își platească greșeala facută.

Verișorul meu l-a ridicat de jos și i-a multumit cu lacrimi în ochi pt lecția acordată de un copil, unui adult și bineințeles bănuții au ramas la copilaș și sunt convins că acești bănuți au fost economisiți pt a putea cumpăra ceva din ei”, a scris Popan Vasile pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

23 oct 2019, 18:51 in Știri
Horoscop, joi 24 octombrie 2019

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27