Germania. Zeci de spargeri în districtul Vechta. Cinci români, ARESTAȚI

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Cinci români cu vârste între 16 și 29 de ani au fost arestați, recent, după ce polițiștii germani au descoperit într-un garaj zeci de biciclete, sute de anvelope și alte bunuri furate.

Investigația polițistilor germani a a vizat o serie de furturi comise în perioada octombrie 2018 – februarie 2019 în districtul Vechta.

Potrivit anchetatorilor, hoții români au a comis cel puțin 30 de furturi din apartamente, garaje și anexe, valoarea bunurilor strânse depășind 100.000 de euro.

Unul dintre români a fost arestat pe teritoriul localității Essen, în timp ce conducea o dubă plină cu bunuri furate. În urma investigațiilor, oamenii legii au reușit să rețină trei membrii ai bandei tot în Essen, în timp ce al cincilea a fost prins în Quakenbrück, o localitate

Aceștia erau pe cale să plece din Germania cu destinația România pentru a vinde bunurile.

Polițiștii au găsit într-un garaj 30 de biciclete, peste 100 de anvelope și mai multe unelte și aparate electrice și electrocasnice.

Bunurile furate vor fi înapoiate proprietarilor, iar cei cinci au fost duși la închisoare cu mandat de arestare emis de Procuratura din Oldenburg, informează un comunicat de presă al Poliției din Cloppenburg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel