Germania. Zeci de românce, ademenite cu posturi de îngrijitoare și forțate să se prostitueze: „M-a amenințat că mă aruncă de pe pod”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: colaj capturi tag24.de (dreapta sus - Gabriela, stânga jos Radka)
Sursa foto: colaj capturi tag24.de (dreapta sus - Gabriela, stânga jos Radka)

Gabriela P., o româncă în vârstă de 42 de ani, este acuzată că ar fi făcut parte dintr-o rețea care exploata și forța 40 de femei din România și Bulgaria să se prostitueze în Dresda, capitala landului federal Saxonia, Germania.

Fetele erau „recrutate” Bozhidar, „supravegheați” de Radka și „distribuite” de Gabriela. Cei trei s-au prezentat, ieri, din nou în fața judecătorilor.

Citește și Germania. O româncă a exploatat și forțat zeci de conaționale să se prostitueze. Dacă nu se supuneau erau drogate și violate

Una dintre victime, Maria, în vârstă de 24 de ani, cea care a reușit să scape și a depus mărturie împotriva celor 3 inculpați din cazul „Iepurașii de noapte”, a făcut declarații cutremurătoare la ședința de ieri. Potrivit acesteia, fetele din România și Bulgaria erau ademenite cu „posturi de îngrijitoare” sau „posturi la saloane de masaj”, însă când ajungeau acolo, erau forțate și amenințate pentru a se prostitua. 

 

„Totul era interzis”

 

„Gabriela a dat instrucțiuni pentru fotografii sexy pentru a atrage clienți. Bozhidar și partenerul său Radka mă supravegheau și mă hărțuiau. A amenințat că mă aruncă de pe pod. Eram ca un prizonier. Nu știam cum arată orașul, nu aveam voie să intru în magazine. Totul era interzis”, a spus Maria în fața judecătorilor.

Cel puțin Maria a reușit să-și convingă „chinuitorii” să plece în vacanță acasă. Radka a însoțit-o, dar Maria a reușit să scape și s-a dus direct la poliție și așa a început ancheta.

Potrivit rechizitoriului, până la 40 de femei și fete din Bulgaria și România le-au înregistrat pentru „serviciu de îngrijire” și „studio de masaj”, dar și „iepurași de noapte”.

Bozhidar a fost închis. Și se pare că banda sa a vrut să o cumpere pe Maria pentru a-și retrage plângerea.

„Mi s-au oferit 5.000 de euro dacă retrag plângerea și îl scot din închisoare”, a spus Maria care a refuzat oferta și este acum martorul principal al parchetului, informează tag24.de. Procesul continuă.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel