Germania. Un ucrainean pretindea că e român. Polițistul neamț, întrebare cheie în românește, iar totul a fost dat în vileag

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Polițiștii germani au prins, la Kreuzlingen, un cetațean ucrainean care circula cu un buletin românesc fals.  

Oamenii legii au organizat un filtru la ieșirea din localitatea Kreuzlingen, la granița dintre Elveția și Germania. Potrivit unui comunicat al Poliției, într-unul din autocarele controlate, a fost identificat un cetățean ucrainean care încerca să intre în Germania cu un buletin românesc fals.

Autocarul venea de la Constanța. În timpul controlului, un polițist german i s-a adresat bărbatului în limba română, însă a intrat rapid la bănuieli când a observat că acesta nu-i răspunde.

Ofițerii au controlat cu atenție actul de identitate prezentat de ucrainean și și-au dat rapid seama că acesta unul fals. După câteva minute, bărbatul a recunoscut că nu locuiește în București, așa cum era scris pe buletinul fals, venind din Ucraina.   

Polițiștii au inițiat proceduri împotriva lui sub suspiciunea falsificării documentelor și a încălcării Legii privind rezidența, din moment ce nu avea documentele necesare pentru a intra în Germania. Bărbatul a fost trimis înapoi în Elveția.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel