Germania. Un român de 15 ani a atacat cu un cuțit un tânăr de 21 de ani, într-o încăierare generalizată

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Luni, un bărbat de 21 de ani a fost atacat și rănit de un tânăr cu un cuțit în Dornbirn, Germania. Atacatorul, un român de 15 ani, s-a ales cu plângere penală.

Luni seară devreme, o altercație fizică între aproximativ 30 de tineri și adulți străini diferiți a avut loc pe terenul de joacă de la "Inatura" din Dornbirn.

Un român de 15 ani a atacat cu un cuțit un tânăr de 21 de ani

 

Un cetățean somalez în vârstă de 21 de ani a fost atacat de un tânăr român de 15 ani cu un briceag de aproximativ 10 centimetri și a fost grav rănit la mâna stângă. În plus, se crede că mai mulți bărbați necunoscuți au rănit victima cu pumnii.

Autorul principal, în vârstă de 15 ani, a fost prins imediat după comiterea faptei în apropiere, împreună cu o altă persoană, și arestat. Acesta va fi urmărit penal de autorități. Cuțitul nu a fost găsit încă, potrivit publicației Vol.at.

Poliția solicită martorilor incidentului să contacteze secția de poliție din Dornbirn (tel. 0591338140).

 

Vezi și:

Germania. Român, acuzat de 10 furturi, condamnat cu suspendare după ce și-a povestit viața de calvar: "Situație disperată de sărăcie

 

Procesul public împotriva unui român în vârstă de 45 de ani, acuzat de furt în grup în formă agravantă și daune materiale, s-a încheiat la Tribunalul Regional Rottweil cu o sentință cu suspendare.

Infracțiunile au fost comise cu mult timp în urmă: între 22 septembrie și 2 noiembrie 2013, banda a pătruns prin efracție în sediile unor societăți comerciale și a furat obiecte și bani. Potrivit actului de acuzare, scenele faptelor din cele zece cazuri nu au fost doar Gundelfingen, Nussloch, Brühl, Ölbronn-Dürrn și Willstätt-Sand, ci și Aichhalden și Schiltach.

În Aichhalden, a fost afectat dealerul de mașini agricole Schweikert, iar în Schiltach, compania Grieshaber Precision. Inculpatul, potrivit rechizitoriului procurorului, ar fi fost prezent la toate cele zece infracțiuni, de nouă ori ar fi fost în interiorul clădirii, o dată doar a privit în exterior, ceea ce înseamnă infracțiunea de complicitate. Banda a acționat dintr-un camping din apropiere de Strasbourg.

În ciuda timpului îndelungat, acuzarea nu a renunțat și, în cele din urmă, l-a găsit pe acuzat în Peterborough, în estul Angliei. În februarie 2022, a fost transferat din Marea Britanie în Germania pentru a fi plasat în arest preventiv. În prima zi a procesului de la Tribunalul Regional, în august, a fost citit doar rechizitoriul. Trei săptămâni mai târziu, a doua zi a procesului trebuia să înceapă cu administrarea probelor. Dar, mai întâi, președintele Karlheinz Münzer a informat instanța că apărarea a cerut o discuție juridică și că procurorul a fost de acord. Discuția ar urma să se refere la posibila sentință în cazul unei mărturisiri.

Vezi continuarea AICI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel