Germania. Un român a uimit polițiștii după ce le-a pus pe birou 1.200 de euro: „Onoarea escrocului”. Autoritățile îndeamnă oamenii să imite gestul

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un român, în vârstă de 24 de ani, a intrat, miercuri, în secția de poliție federală de la Gara Centrală Gelsenkirchen, Germania, în jurul orei 17.00, și a pus pe biroul polițiștilor 1.200 euro.

Polițiștii și-au dat seama că acei bani nu sunt o donație, bărbatul a fost întrebat despre bani. El a explicat serviciilor de urgență că a fost condamnat la o amendă și că acum vrea să o plătească.

„Onoarea escrocului”, a scris apoi Poliția Germană, într-un comunicat.

Un control al poliției federale a confirmat informațiile furnizate de tânărul de 24 de ani. În mai 2019, Judecătoria Hagen l-a condamnat la o amendă de 1.200 de euro pentru fraudă comercială. Plătind amenda, bărbatului care a fost înregistrat ultima dată la Hagen, a fost scutit de o închisoare de 80 de zile.

Citește și Un infirmier, criminal în serie, a ucis 85 de pacienți în Germania. Niels Hogel și-a aflat sentința

Poliția federală îndeamnă persoanele să-l imite pe tânărul de 24 de ani și pot face acest lucru în sucursalele Poliției Federale din gările din Essen, Recklinghausen, Bochum, Dortmund, Aeroportul Dortmund și Hagen, precum și în orice altă secție de poliție.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel