Germania. Un român a provocat un accident straniu pe o autostradă: Doi răniți și pagube de 20.000 de euro

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Doi răniți și pagube de 20.000 de euro într-un accident pe A96, provocat, vineri seara, de un român. Trei vehicule au fost implicate în accidentul din apropiere de Lindau, în direcția Munchen.

Două persoane au fost rănite ușor și s-au înregistrat pagube totale de aproximativ 20.000 de euro. În plus, autostrada a trebuit să fie închisă pe o parte. Evenimentele s-au petrecut aseară, 06.01.2023, când la secția de poliție din Lindau a fost semnalat un accident de circulație pe A 96, în direcția München, la ora 18.55.

S-a dovedit că un român de 47 de ani conducea furgoneta sa pe banda din dreapta a autostrăzii.

 

Germania. Un român a provocat un accident straniu pe o autostradă

 

În același timp, un automobilist de 24 de ani circula pe banda din stânga. Un bărbat de 50 de ani conducea mașina în fața celui de 47 de ani. Potrivit rezultatelor interogatoriilor cu martorii și cu cei implicați în accident, românul s-a deplasat brusc și fără avertisment pe banda din stânga, direct în fața mașinii tânărului de 24 de ani care circula regulamentar.

În ciuda faptului că a frânat puternic, tânărul de 24 de ani nu a putut împiedica mașina sa să lovească partea stângă a dubei. În urma impactului cu vehiculul tânărului de 24 de ani, furgoneta a fost catapultată în partea din spate a mașinii bărbatului de 50 de ani. Furgoneta a intrat apoi în coliziune cu partea stângă a mașinii bărbatului de 50 de ani.

 

Doi răniți și pagube de 20.000 de euro 

 

Toate vehiculele implicate în accident s-au oprit pe carosabilul autostrăzii A 96. Atât șoferul, cât și pasagerul au fost ușor răniți de airbagul declanșat în mașina bărbatului de 50 de ani. Cele trei autovehicule implicate în accident nu mai erau în stare de funcționare și au trebuit să fie remorcate.

Autostrada a trebuit să fie închisă pe o parte până când departamentul de întreținere a autostrăzii a curățat drumul. Pagubele totale ale vehiculelor au fost estimate la aproximativ 20.000 de euro.

Șoferul român, care a provocat accidentul, nu era în stare de ebrietate. Parchetul a dispus ca bărbatul de 47 de ani să plătească o cauțiune de 1.000 de euro.

Românul se află acum în procedură preliminară pentru vătămare corporală din neglijență.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel