Germania: Un român a furat telefoane si laptopuri de zeci de mii de euro. Greșeala pe care a făcut-o când a fost prins

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 33 de ani, rezident în orașul germna Ansbach, a fost arestat de polițiști după ce a fost ridicat din trafic. El este acuzat că a furat mai multe laptopuri și telefoane în valoare de zeci de mii de euro dintr-un magazin local.

Polițiștii secției de poliție Ansbach au arestat marți, 19 noiembrie, un tânăr român în vârstă de 33 de ani, care este suspectat că ar fi furat mai multe obiecte dintr-un magazin de electronice din centrul orașului Stuttgart. Românul a intrat cu mașina chiar în vitirna magazinului și a pătruns astfel în camera de vânzări.

Faptele s-au petrecut în noaptea de 25.07.2019.  Suspectul a plecat atunci cu telefoane mobile și laptopuri în valoare de zeci de mii de euro. Folosind probe la locul crimei, anchetatorii au reușit să-l identifice pe tânărul de 33 de ani. Pe baza rezultatelor anchetei, parchetul public din Stuttgart a emis un mandat de arestare împotriva suspectului, care se pare că era rezident și era deja cunoscut de poliție cu antecedente. 

Bărbatul a fost arestat în urma unui control al polițiștilor rutieri. El se afla chiar la volanul mașinii cu care dăduse spargerea, astfel că după o serie de verificări, ofițerii l-au arestat. Suspectul român a fost prezentat miercuri unui judecător care a confirmat mandatul de arestare existent și a dispus arestarea preventivă. 

Cazul jafului în care ar fi implicat românul este încă în curs de cercetare, potrivit unui comunicat al poliției naționale germane.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel