Germania. Un hoț român care a terorizat un cartier din Stuttgart, prins de agenți în civil fix când ieșea cu prada dintr-un coafor

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Polițiștii din Frankfurt au arestat un român în vârstă de 46 de ani, fiind bănuit că a comis mai multe spargeri într-un cartier din orașul german Stuttgart. 

Un român în vârstă de 46 de ani a terorizat un cartier al orașului german Frankfurt, după ce a comis mai multe spargeri. Polițiștii l-au arestat, joi, 25 noiembrie 2021, el fiind suspectat că ar fi comis mai multe spargeri la Stuttgart pe 23 și 24 noiembrie 2021.

Ofițerii de poliție îmbrăcați în haine civile l-au urmărit pe român în jurul orei 4 a.m., în timp ce a intrat într-un salon de înfrumusețare situat de Voltastrasse din Frankfurt. Când a părăsit locația, agenții civili l-au săltat imediat.

În cadrul perchezițiilor ulterioare, oamenii legii au găsit bunurile furate, care proveneau din spargerile date în 23 noiembrie 2021 și în 24 noiembrie 2021 la Stuttgart.

Românul de 46 de ani, care avea mai multe antecedente penale, a fost adus în faţa judecătorului care a emis mandatul de arestare.

Românul a spart mai multe locații din Stuttgart

 

Potrivit unui comunicat emis anterior de poliția germană, făptuitori necunoscuți au pătruns într-un salon de coafură și un birou de pe Schloßstraße și două coafore de pe Rotebühlstraße miercuri seara (24 noiembrie 2021).

În jurul orei 3:45, pe Schloßstraße, proprietarul în vârstă de 52 de ani a surprins un bărbat după ce acesta a spart ușa coaforului său. Când bărbatul de 52 de ani a vorbit cu el, străinul a fugit în direcția Breitscheidstrasse. Făptuitorul era îmbrăcat complet în negru și purta mască și glugă. Totodată, românul s-a folosit de o rangă pentru a forța ușa salonului.

De asemenea, bărbatul a intrat într-o clădire de birouri, care se află tot pe Schloßstraße, între orele 18.10 și 10.20, într-un mod necunoscut anterior. A furat obiecte în valoare de aproximativ 2.000 de euro. Între 19:00 și 8:30, pe Rotebühlstrasse, hoții au forțat ușile de la intrarea în două saloane de coafură. Din primul coafor a furat 100 de euro cash, iar din celălalt un laptop și un difuzor în valoare de aproximativ 600 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel