Germania. UCIGAȘUL unei românce a vrut să ia un ostatic. Motivul este HALUCINANT

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Un german, ucigașul unei românce, a încercat să ia un ostatic în închisoarea din Nuremberg. Bărbatul voia să aibă wi-fi în celulă pentru a se putea juca. 

Germanul este condamnat pe viață pentru că a ucis o româncă de 22 de ani. Acesta își ispașește pedeapsa în închisoarea din Nuremberg. 

Bărbatul în vârstă de 23 de ani se plictisește în închisoare așa că a pus la cale un plan pentru a avea o ocupație tot timpul. 

Germanul a încercat să ia ostatic pe psihologul închisorii pentru a obține la schimb wi-fi în celulă, jocul World of Warcraft și băuturi energizante. Acesta a încercat să o atragă în celulă pe doctoră, dar un gardian a dejucat planul bărbatului după ce s-a postat în fața celulei. 

Polițiștii nu au știut inițial de planul germanului. Acesta a fost divulgat de colegii deținutului. Din cauza incidentului, psihologul a renunțat la serviciu. 

Germanul mai are un proces care începe pe 7 mai.

Românca ucisă de german era prostituată și a fost găsită moartă în apartamentul ei în mai 2017. Aceasta a fost strangulată. Femeia nu a fost singura victimă a germanului. O altă prostituată de origine chineză și-a găsit sfârșitul în mâinile lui, potrivit bild.de. 

 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel