Germania. Tânără româncă, găsită în stare critică, într-un șanț. A murit la spital. Se merge pe varianta unei crime

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O româncă, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită în stare critică, într-un șanț pe Ingolstädter Strasse, la ieșirea din orașul bavarez Munich, Germania. Victima a fost transportată la spital, însă medicii nu au putut să-i salveze viața. Anchetatorii cercetează acum varianta unei crime.

Poliția din Munich a fost alertată în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01:45, despre faptul că o femeie zace într-un șanț. Ajunși la fața locului, polițiștii au descoperit-o pe româncă între viață și moarte pe marginea drumului, în spatele unui Mercedes Vito cu doi bărbați care o însoțeau.

Unul dintre aceștia, în vârstă de 31 de ani, era soțul victimei, în timp ce celălalt bărbat, de 32 de ani, le-a spus oficialilor germani că soții au avut un conflict spontan în mașină, moment în care femeia s-ar fi aruncat pe șosea, lovindu-se puternic la cap.

După o altă audiere, românul le-a povestit polițiștilor că el era cel care conducea autoturismul, în stare de ebrietate, dar că nu ar fi intervenit în altercație. Autopsia, însă, nu confirmă această variantă, iar ofițerii iau în calcul varianta unei tentative de omor, potrivit hallo-muenchen.de.

 

Apel pentru martori de la poliția din Munchen 

 

Poliția face apel la cetățenii care au fost martori la acel moment pe Aral - stația de gaz în Schleißheimer strada Garching - Hochbrück care au oprit sau au informații cu privire la cele trei persoane sau cu privire la mașina Mercedes Vito.

De asemenea, poliția caută martori care au fost, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01:45, pe strada Ingolstadt sau care au condus spre nord și i-au observat pe cei implicați sau autoturismul Vito alb. 

Persoanele care pot furniza informații sau care s-au aflat în locațiile descrise mai sus sunt rugate să contacteze sediul Poliției din Munchen , Kommissariat 11, Tel. 089 / 2910-0 sau orice altă secție de poliție.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel