Germania: Tânăr român, SALVAT de polițiști după un jaf sfârșit prost

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român de 29 de ani a sfârșit la spital, după ce a „ratat“ un jaf la o clădire de birouri în Stuttgart. El a fost dus la camera de gardă chiar de polițiștii veniți să cerceteze spargerea.

Un tânăr român de 29 de ani a fost transport de polițiști la spital și nu la secția de poliție, după ce bărbatul s-a accidentat în urma unui jaf sfârșit prost. Poliția din Stuttgart anunță că a reținut aseară un bărbat de naționalitate română în vârstă de 29 de ani, suspectat că ar fi pătruns într-o clădire de birouri din Turbinenstrasse. 

Potrivit anchetei de până acum, autoritățile presupun că tânărul de 29 de ani a spart o fereastră la etajul superior al clădirii, pe unde a pătruns cu itenția de a sustrage de acolo obiecte de valoare. Sistemul de alarmă din clădire a informat firma de pază, care a alertat apoi poliția. 

Când polițiștii au ajuns în apropierea clădirii, ofițerii au găsit un bărbat suspect chiar în fața imobilului, rănit și cu semne care arătau că ar fi suferit răni în urma unei căderi de la înălțime. Tânărul român se pare că s-a rănit încercarea de evadare, așa că nu a putut să se ridice și să continue să fugă de forțele de ordine. 

Polițiștii s-au transformat astfel în salvatori, transportând suspectul la cel mai apropiat spital. Ulterior, după ce se va reface, el va fi audiat de polițiști pentru a se stabili dacă are legătură cu jaful.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel