Germania. Șofer român de TIR implicat într-un accident în lanț. A ajuns de urgență la spital

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Mai multe persoane au fost rănite într-un accident produs pe autostrada A1 Westautobahn, în apropiere de Wolfsbach. Un șofer român de TIR a fost implicat în accidentul în lanț și ajuns de urgență la spitalul Regional Amstetten.

Un belgian în vârstă de 54 de ani a lovit un vehicul articulat pe A1, în apropiere de Wolfsbach. Bărbatul de 54 de ani și pasagerii săi, două femei și un bărbat, au fost răniți, au părăsit vehiculul și s-au îndreptat spre bariera centrală de protecție.

Șoferul unui vehicul articulat care era în spatele său, un român de 59 de ani, reușește să frâneze la timp și își oprește vehiculul pe partea dreaptă a drumului.

Șoferul unui camion din spate, un bărbat de 44 de ani din districtul Ried, a virat vehiculul spre stânga. Când a văzut grupul de persoane lângă bariera centrală, a virat camionul spre dreapta și s-a izbit de vehiculul articulat al românului de 59 de ani.

Răniții, inclusiv șoferul camionului, în vârstă de 44 de ani, au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Regional Amstetten.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel