Germania. Români, prinși cu 31 de câini înghesuiți într-un Mercedes. Animalele "sufereau cumplit"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Trei români au șocat polițiștii germani după ce au fost prinși pe Autostradă transportând 31 de câini înghesuiți într-un Mercedes. 

Trei români, un bărbat și două femei, au fost prinși cu 31 de câini într-un Mercedes, în Germania. Potrivit unui mesaj al Poliției din Ludwigsburg, animalele erau în suferință, fiind deshidratate și închise în cuști mult prea mici.

Alarma a fost dată de o femeie duminică de dimineață. Ea a observat într-un mașină oprită într-o parcare de pe A8, lângă Sindelfingen, mai mulți câini închiși în cuști prea mici. Femeia a sunat la poliție și le-a indicat Mercedesul Sprinter staționat în zonă.

Când a observat echipajul de poliție, șoferul, un român în vârstă de 45 de ani, a pornit motorul și a vrut să plece. Agenții l-au blocat si au verificat mașina. În dubiță mai călatoreau două femei, tot de naționalitate română, în vârstă de 41 și 39 de ani.

Ofițerii au descoperit în interiorul vehiculului 31 de câini, care se aflau "într-o stare foarte proastă". Conform unei examinări efectuate de Oficiul Veterinar din Böblingen, s-a constatat că cinci câini nu aveau cip și doi erau prea tineri pentru a fi transportați. În plus, toate animalele erau speriate, deshidratate și aveau paraziți.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că animalele erau aduse din România. Toți câinii au fost reținuți de autorități și carantinate într-un centru special.

Cei trei români au fost denunțați pentru încălcarea legii privind bunăstarea animalelor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel