Germania. Româncă, oprită de poliție pe Aeroportul din Dortmund. A fost lăsată să plece mai departe după ce a plătit 2.000 de euro

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă din Germania, care era căutată de poliție, a fost depistată pe Aeroportul din Dortmund și pusă să plătească 2.100 de euro pentru a pleca mai departe. 

Agenții poliției federale de pe Aeroportul din Dortmund au depistat sâmbătă, 5 decembrie, o româncă care era căutată de autoritățile germane cu mandat de arestare.

În jurul orei 9.30, femeia în vârstă de 36 de ani s-a prezentat la control pentru a se îmbarca într-un zbor cu destinația Târgu Mureș.

În timpul verificărilor, polițiștii au descoperit în baza de date că Parchetul din Regensburg emisese pe numele ei, în mai 2021, un mandat de arestare după ce tribunalul din aceeași localitate a amendat-o cu 2.100 de euro pentru fraudă.

Cum femeia nu a plătit amenda, ea ar fi trebuit să stea după gratii 60 de zile. 

Pusă în fața acestei posibilității, românca a ales să achite amenda de 2.100 de euro și astfel a putut să-și continue călătoria către casă, potrivit un comunicat al Poliției din Dortmund.

 

Germania. Un român a atacat mai mulți polițiști, furios că nu a fost lăsat să intre în restaurant și l-au confundat cu un hoț

 

Un român, în vârstă de 52 de ani, a atacat și a insultat mai mulți ofițeri de poliție, după ce aceștia i-au interzis accesul într-un pub din Karlsruhe, sâmbătă seara.

Potrivit autorităților, bărbatului, care provine din România, i s-a refuzat intrarea într-un pub din Kaiserstraße, cu puțin timp înainte de miezul nopții, deoarece acesta nu a prezentat dovada vaccinării. Furios, bărbatul de 52 de ani a spart mai întâi o sticlă și s-a rănit la cap.

Ulterior,  a ieșit în viteză din local, uitându-și geanta în interior. Când a intrat în viteză să o recupereze, un trecător l-a observat și, crezând că acesta este un hoț, a sunat imediat la poliție. Polițiștii au intervenit în scurt timp la fața locului și, după ce au fost asigurați de angajații restaurantului că nu este vorba de un jaf, i-au înapoiat geanta.

Cu toate acestea, bărbatul, rănit la cap de sticla spartă, a refuzat să primească îngrijiri medicale din partea unui echipaj de urgență. Ulterior, românul, despre care se presupune că era în stare de ebrietate, a devenit din ce în ce mai agresiv. De asemenea, i-a insultat pe polițiști și a încercat să-i lovească.

În cele din urmă, românul a fost încătușat, iar apoi a fost dus la un spital pentru tratament, fiind externat la scurt timp, informează un comunicat de presă al poliției.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel