Germania. Român săltat de polițiști de pe aeroportul din Koln

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură ksta.de
Sursa foto: captură ksta.de

Un român de 47 de ani a fost reținut de polițiștii germani, vineri, pe aeroportul Koln. Bărbatul avea pe numele său mai multe mandate de arestare. 

Vineri, 13 august 2021, la ora 9:15, ofițerii de la Postul de Poliție Federală al Aeroportului Köln/Bonn au verificat un bărbat care s-a prezentat la controlul de imigrare din Manchester.

În momentul în care polițiștii au efectuat o percheziție, au luat cunoștință de existența unui mandat de arestare pe numele bărbatului de 47 de ani. După ce, în septembrie 2017, Tribunalul districtual din Frankfurt l-a condamnat la o amendă de 1 250 de euro pentru încălcarea Legii privind mărcile, Parchetul din Frankfurt a emis un aviz de arestare pentru el un an mai târziu, la 18 septembrie 2020, deoarece cetățeanul român nu plătise încă o mare parte din amendă.

El era acum amenințat cu o pedeapsă de înlocuire a pedepsei privative de libertate de 39 de zile. Cu toate acestea, bărbatul căutat a reușit să plătească pe loc amenda rămasă de 980 de euro și 77 de euro cheltuieli de procedură, evitând astfel pedeapsa alternativă cu închisoarea.

După ce a plătit, a fost eliberat și și-a putut continua călătoria, informează poliția germană într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel