Germania. Român, prins la frontieră cu certificat de vaccinare fals

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un român, cu certificat de vaccinare fals, a fost descoperit în Germania, la controlul de frontieră pe șoseaua federală 2060, lângă Ammersattel / Linderhof, la granița cu Austria.

 

Poliția Federală îl acuză pe un român că a obținut un certificat de vaccinare fals, pe care l-a folosit pentru a ajunge în Germania. 

Tânărul de 25 de ani era pasager într-un autoturism înmatriculat în Germania. Întrebat de polițiștii federali, acesta a declarat că nu avea nici certificat de vaccinare și nici un rezultat recent al testului Corona.

Cu toate acestea, ofițerii din Garmisch-Partenkirchen au găsit în buzunarul său un certificat de vaccinare, în care erau notate o primă și o a doua vaccinare împotriva coronavirusului. În urma acestei descoperiri, cetățeanul român a declarat că a cumpărat recent certificatul de vaccinare de la un conațional. Cu toate acestea, bărbatul nu a putut sau, mai probabil, nu a vrut să-și amintească cine era vânzătorul.

 

Certificat de vaccinare fals, descoperit în Germania în bagajele unui român

 

Potrivit primelor constatări ale Poliției Federale din Garmisch-Partenkirchen, autocolantele pentru ambele vaccinări împotriva COVID-19 sunt false.

Certificatul de vaccinare fals, cumpărat de român, a fost confiscat ca probă. După finalizarea măsurilor care se impun în acest caz, românul arestat preventiv, care este înregistrat în districtul Traunstein, și-a putut continua călătoria.

În plus, din cauza lipsei documentelor necesare intrării în Germania, va fi sancționat cu o amendă de către autoritatea administrativă districtuală, informează un comunicat de presă al poliției germane. 

 

Poliţia de frontieră a găsit droguri de 21.000 de euro în lenjeria intimă a unui bărbat

 

De asemenea, în urmă cu o zi, poliţia de frontieră germano-olandeză a anunțat că a descoperit droguri în valoare de 21.000 de euro în lenjeria intimă a unui bărbat.

O echipă de poliţişti de la frontiera dintre Germania şi Olanda a descoperit droguri în valoare de 21.000 de euro în lenjeria intimă a unui bărbat, relatează dpa, scrie Agerpres. 

Poliţia federală germană a anunţat luni că tânărul de 23 de ani a fost prins duminică dimineaţă la graniţă în timp ce încerca să introducă ilegal în Germania cocaină şi metamfetamină.

El a fost oprit la scurt timp după ce a trecut graniţa într-o maşină, conducând în direcţia Osnabrück, un oraş din nord-vestul Germaniei. În momentul în care a coborât din maşină ofiţerii au observat că bărbatul încerca să ascundă ceva în pantalonii de jogging.

Când poliţiştii l-au întrebat despre ce este vorba, el a scos din lenjerie 280 de grame de cocaină, 10 grame de metamfetamină şi o cantitate mică de marijuana.

Tânărul de 23 de ani a fost arestat şi un magistrat a emis luni un mandat de arestare la cererea parchetului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel