Germania. Român, prins cu metamfetamină și un cuțit. Cum a încercat bărbatul să scape basma curată

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Anchetatorii de la Poliția Federală Furth im Wald au surprins, luni, un cetățean român, care avea asuprsa sa un plic cu metamfetamină de cristal și un cuțit.

Bărbatul se afla pe B 20 lângă Cham în direcția Furth im Wald. Ieri dimineață, în jurul orei 2.05, o patrulă de la Poliția Federală Furth a oprit, pentru verificări, un automobil, cu numere de înmatriculare românești.

În mașină se aflau trei bărbați, cetățeni români. Potrivit declaraților, cei trei bărbați sunt muncitori sezonieri români, care rămăseseră în Straubing și mergeau spre casă. În timp ce verificau automobilul, ofițerii de poliție au observat că unul dintre bărbați a ascuns ceva sub brâul pantalonilor. Atunci, polițiștii federali i-au cerut tânărului, de 26 de ani să întindă mâinile. În timp ce s-a supus ordinului, bărbatul a scăpat un plic, în care se aflu cristale de metamfetamină,  scrie idowa.de.

În timpul percheziției ulterioare a vehiculului, oamenii legii au găsit, în spatele scaunului șoferului, o geantă, în care era  1,9 grame de metamfetamină de cristal și un briceag interzis, a cărui lamă lungă de 6,5 centimetri, ieșea din lateral la apăsarea unui buton. 

Pentru ca cei trei să își poată continua călătoria spre casă, românul a fost nevoit să plătească o garanție de 200 de euro. Poliția federală a predat cazul vămii din Furth im Wald, care a demarat o anchetă. Românul este acuzat de posesie ilegală de stupefiante și că era înarmat cu  o armă albă interzisă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel