Germania. Român, prins că transporta un „stoc de prezervative care depășea cantitatea normală pentru o familie” în mașina cu care rula cu 180 km/h

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un șofer român a depășit o mașină de Poliție pe o autostradă din Monheim, Germania, cu 180 de kilometri pe oră. Dar viteza de deplasare era doar o parte a surprizei de care au avut parte polițiștii care l-au prins în cele din urmă pe bărbat. Acesta transporta un stoc impresionant de prezervative, iar în telefonul lui au găsit dovezi că acesta era implicat într-o rețea de prostituție ilegală.

O mașină cu polițiști civili de la secția de poliție Donauwörth a fost depășită de o mașină, pe 15 februarie 2021, la ora 11:50, pe autostrada federală 2, în direcția sud, deși pe acea porțiune de drum exista o interdicție de depășire.

Mașina, înmatriculată în România, fusese surprinsă de radar cu o noapte înainte pe B2, la Monheim, cu o viteză de 180 km/h pe o porțiune de drum cu viteză maximă permisă de 100 km h. Atunci când șoferul a fost reținut, s-a constatat, de asemenea, că românul de 31 de ani era căutat la nivel internațional.

Stoc de prezervative care depășea cantitatea normală pentru o familie în mașina unui român

 

Mai mult, românul n-a putut să prezinte în original permisul de conducere și a vrut să arate polițiștilor actul fotografiat în prealabil, pe smartphone-ul său. În acel moment au fost primite mai multe mesaje electronice care indicau clar o rețea de prostituție ilegală. În telefon, agenții au găsit fotografii explicite în acest sens.

În vehicul existau și stocuri de prezervative, care, conform poliției, „depășeau orice cantitate normală pentru o familie“, potrivit bsaktuell.de.

Două femei (24 și 27 de ani) și un bărbat (28 de ani) care călătoreau în mașină s-au dovedit a avea asupra lor mai multe produse de îmbrăcăminte contrafăcute, ambalate. Au fost găsite și confiscate un total de 30 de articole contrafăcute, inclusiv cele ale mărcilor Calvin Klein, Armani și Tommy Hilfiger. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel