Germania. Român luat pe sus de polițiști din autocarul cu care plecase din Italia și dus direct la închisoare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român, pe numele căruia justiția germană avea emise patru mandate de arestare, a fost identificat într-un autocar cu care plecase din Italia, spre România. Bărbatul a fost prins în timpul controalelor la frontieră pe autostrada Inntal lângă Kiefersfelden.

Poliția federală din Rosenheim l-a dus pe român de la vamă direct în închisoarea din Traunstein.

Duminică, după un control de rutină la frontieră pe A93, ofițerii germani au verificat ocupanții unui autocar care plecase din Italia cu direcția România.

La verificarea detaliilor personale ale unui călător român s-a dovedit că în bazele de date ale poliției erau trei mandate de arestare emise pe numele său de către parchetul Magdeburg și una de la parchetul din Potsdam.

După mai multe condamnări pentru furt, românul avea datorii judiciare în jur de 2.300 de euro. În loc să-și plătească amenzile, aparent plecase în străinătate. Când a fost arestat la frontieră, nu a putut plăti suma solicitată. Așa că nu a avut de ales decât să înceapă pedepsele alternative de închisoare pentru un total de 133 de zile, se arată într-un comunicat de presă al poliției germane.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel