Germania. Român jefuit și lăsat inconștient, într-o baltă de sânge, de un agresor necunoscut

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:
Germania. Român jefuit și lăsat inconștient de un agresor necunoscut
Germania. Român jefuit și lăsat inconștient de un agresor necunoscut

Un bărbat, în vârstă de 52 de ani, a fost jefuit și lăsat inconștient de un necunoscut, într-un bar din centrul orașului Karlsruhe (Germania).

Potrivit victimei, agresorul l-a urmărit pe acesta până la toaletă. Acolo, a încercat să intre în vorbă cu bărbatul de 52 de ani și, ulterior, l-a lovit în cap cu o sticlă de bere.

Românul în vârstă de 52 de ani, care se afla în stare de ebrietate, a fost lăsat inconștient pentru scurt timp. Se pare că infractorul a profitat de acest moment și a furat banii din geanta victimei.

Românul a suferit o rană gravă la cap și mai multe escoriații, fiind transportat cu ambulanța la spital pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare.

Agresorul a fost descris de victimă drept un tânăr cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, de culoare, cu o constituție slabă, păr negru scurt și barbă. Pentru moment, acesta nu a fost identificat.

 

Român bătut măr de mai mulți colegi de muncă

 

Un alt român de 38 de ani a fost bătut în Germania după ce a încercat să violeze o tânără de 20 de ani alături de care locuia într-un cămin pentru muncitori din fabrică din Bretten (districtul Karlsruhe), în Baden-Württemberg. Bărbatul a fost pus la punct de alți colegi, care l-au bătut.

Românul se află în arest preventiv pentru că ar fi încercat să violeze o tânără de 20 de ani. Când a sosit poliția, bărbatul de 38 de ani fusese deja bătut și rănit de mai mulți bărbați.

Românul ar fi încercat să o determine pe femeia în vârstă de 20 de ani să întrețină relații sexuale sub amenințarea unui cuțit și împotriva voinței sale, într-un adăpost pentru muncitorii din fabrică din Bretten, districtul Karlsruhe, în Baden-Württemberg, potrivit procuraturii și poliției. "Tânăra a opus rezistență și a reușit să fugă la început spre bucătărie", potrivit unui comunicat de presă remis de luni seară

Bărbatul de 38 de ani a urmărit-o și a împins-o astfel încât aceasta a căzut printr-un geam de la ușa bucătăriei, se arată în document. "Femeia a suferit diverse tăieturi în urma incidentului." Bărbatul ar fi fost apoi bătut de mai mulți locatari ai căminului. La sosirea polițiștilor, acesta era grav rănit și a trebuit să fie dus la spital pentru îngrijiri.

Judecătorul de instrucție a emis un mandat de arestare pentru bărbatul de 38 de ani, iar acesta a fost ulterior dus la un spital judiciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel