Germania. Român exbitionist, reținut în gara Rosenheim. Bărbatul ar fi molestat două minore

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Germania. Român exbitionist, rețint în gara Rosenheim. Bărbatul ar fi molestat două minore. Sursa foto: freepik.com
Germania. Român exbitionist, rețint în gara Rosenheim. Bărbatul ar fi molestat două minore. Sursa foto: freepik.com

Poliția federală din Rosenheim investighează un român în vârstă de 41 de ani, bărbatul fiind acuzat de mai multe infracțiuni sexuale.

Potrivit presei locale, bărbatul și-a dat jos pantalonii și chiloții în pasajul subteran al gării Rosenheim miercuri, 7 iunie 2023, în prezența a doi minori. Înainte, românul le-ar fi molestat pe cele două minore.

Românul a atras atenția polițiștilor federali, aflați în patrulare, când s-a apropiat de două tinere și le-a fi hărțuit. Potrivit Inspectoratului Federal de Poliție Rosenheim, fetele au părut intimidate. Chiar și atunci când patrula a intervenit și a vrut să efectueze un control personal, bărbatul s-a comportat din ce în ce mai agresiv.

Deodată și-a dat jos pantalonii și a arătat organele genitale celor două minore. Abia când ofițerii l-au amenințat că vor folosi forța fizică directă, el și-a ridicat pantalonii și s-a calmat treptat.

Un test de alcool a arătat o valoare de aproximativ 0,8 la mie. În timpul perchezițiilor, oamenii legii au găsit asupra românului diverse jucării sexuale.

Când i-au verificat numele în baza de date, ofițerii au constatat că românul avusese deja mai multe experiențe cu poliția, inclusiv pentru constrângere, furt și fraudă. În plus, el se află în prezent în centrul atenției parchetului din München din cauza unei încălcări a Legii Narcoticelor. 

După ce a petrecut aproape o oră la Poliția Federală, românul, care, potrivit cercetărilor, avea domiciliul în Rosenheim, a fost eliberat. După incidentul de la gara Rosenheim, colecția de investigații împotriva lui este acum extinsă cu o plângere penală pentru un act exhibiționist sau hărțuire sexuală.

 

Vezi și. Germania. Un român, în război cu vecinul său, se „apără“: „Daunele puteau fi mai mari, puteam să sparg un geam“

 

În Ainring, o dispută între un român și vecinul său bosniac a escaladat atât de mult încât a ajuns în fața Tribunalului districtual din Laufen. Cu toate acestea, versiunile poveștii diferă.

Românul șomer a reclamat "comportamentul de nemernic" al vecinului său. Pe de altă parte, bosniacul l-a acuzat pe românul de 37 de ani că îi amenință constant copiii. Disputa domestică a escaladat la sfârșitul după-amiezii de 3 octombrie 2022, când românul ar fi lovit cu lesa câinelui său VolksWagenul vecinului. Și, în cele din urmă, a lovit atât de tare încât a lăsat urme.

La tribunalul districtual din Laufen, românul a făcut o declarație verbală oarecum neconvențională. El era supărat "că ușa era mereu deschisă". Bosniacul și soția sa ar fi întâmpinat această critică "agresiv", tatăl lor chiar l-a scuipat în cap. Românul în vârstă de 37 de ani a negat acuzațiile de insultă și daune materiale, dar a ales formulări cel puțin înșelătoare: "Daunele puteau fi mai mari. Puteam să sparg un geam“, a spus el. Chiar și avocata sa apărării, Katharina Pilsel, a văzut "o problemă în asta". 

Vecina bosniacă descris cum inculpatul a închis ușa de la intrare și a blocat-o afară cu copiii ei. Din spatele casei, ea a perceput o ceartă. Acolo, soțul ei aflat în mașină și românul se confruntaseră unul cu celălalt. În timp ce românul susținea că vecina îi arătase „două degete mijlocii“, femeie de aceeași vârstă a relatat că inculpatul a mers "provocator" cu bicicleta atât de aproape de ea, încât i-a atins geaca. Apoi, românul i-ar fi arătat un "deget" înainte ca, după un "schimb de cuvinte, adică insulte reciproce", să arunce lesa câinelui său spre VW și să o împingă împotriva mașinii. 

Citește mai multe AICI.

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel