Germania: Român, ARESTAT pe aeroportul din Munchen pentru că nu plătise o amendă de 15 euro

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 45 de ani avea să descopere că o amendă de 15 euro neplătită în Germania te poate duce la închisoare. 

Bărbatul de 45 de ani a fost arestat de polițiști federali marți (15 decembrie) când trecea printr-un control în aeroportul din Munchen. Bărbatul a fost dat în urmărire după ce a refuzat de mai multe ori să achite o amendă de parcare dată de poliția locală. Bărbatul se prezentase pentru a călători către Bacău. Când i-au fost verificate documentele, agenții au sesizat că acesta este dat în urmărire națională. Poliția l-a arestat pe bărbat și l-a dus mai întâi la zona de "Security" a aeroportului.

Acolo i s-au prezentat acuzațiile și s-a verificat motivul urmăririi naționale: românul de 45 de ani a încălcat regulile de parcare din orașul Neu-Ulm în primăvara anului 2019 . A primit apoi o amendă de 15 euro de la poliția locală . Cu toate acestea, făptuitorul nu intenționa să plătească amenda. După ce a refuzat să plătească de mai multe ori, procurorul din Memmingen a emis un mandat de arestare împotriva bărbatului de 45 de ani. Dar bărbatul s-a sustras acțiunii impuse de procuror și acesta a fost momentul în care s-a emis mandatul de căutare în toată Germania. 

A fost de acord să plătească amenda, după ce risca să ajungă la închisoare 

 

În momentul în care bărbatul 45 de ani și-a dat seama că va trebui să meargă la închisoare dacă nu va plăti amenda restantă, acesta a plătit suma la fața locului și i s-a permis apoi să părăsească zona pentru a-și continua călătoria planificată spre casă. Din cauza costurilor administrative, cuantumul amenzii a crescut între timp la 72 de euro. În acest mod, românul a ajuns să plătescă o sumă de cinci ori mai mare decât amenda inițială, relatează portalul Merkur.de.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel