Germania. Record de 30.277 de cazuri COVID, raportate în ultimele 24 de ore 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
spital_covid
spital_covid

Pentru prima dată în 2020, peste 30.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate în Germania într-un interval de 24 de ore, au anunţat vineri reprezentanţii Institutului Robert Koch (RKI), citaţi de DPA.

RKI, agenţia naţională pentru controlul bolilor din Germania, precizează că cifra anunţată vineri include 3.500 de cazuri confirmate în landul Baden-Wurttenberg şi care nu au fost contabilizate în bilanţul de joi din cauza unor motive tehnice.

Astfel, 30.277 de noi infectări au fost raportate în Germania în ultimele 24 de ore. Numărul deceselor din acelaşi interval a fost de 813, al doilea ca importanţă de la începutul pandemiei de COVID-19. Bilanţul deceselor raportate zilnic în această ţară a urmat o curbă ascendentă în perioada recentă, aşteptată de specialiştii din domeniul medical după o creştere abruptă a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2.

Germania raportează în această perioadă bilanţuri ridicate ale deceselor zilnice, care pun presiune pe autorităţile locale în vederea demarării rapide a unei campanii de vaccinare. Vineri, bilanţul total al deceselor asociate maladiei COVID-19 a urcat în Germania la 24.938. De la începutul pandemiei, RKI a raportat peste 1,4 milioane de persoane infectate cu noul coronavirus.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel