Germania. Profesori și polițiști români împart pubele de gunoi: „Ei abordează foarte diferit afacerea!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Profesori și polițiști români împart pubele de gunoi locuitorilor din districtul Meckelemburg, din Germania.

Managerul de proiect, Markus Sprenzel, spune că firma de distribuție a pubelelor lucrează numai cu români și că printre ei sunt și profesoi sau ofițeri de poliție: „Lucrăm doar cu români. În Germania nu găsești deloc oameni. Dacă ai nevoie de 14 persoane, dar doar zece sunt acolo dimineața, pentru că restul nu au chef, nu mai funcționează afacerea. Românii o abordează foarte diferit”.

„Mulți își iau patru luni libere pe an, vin în Germania și câștigă la fel de mult aici ca în România într-un an. Sunt oameni complet normali, profesori, ofițeri de poliție”, a mai adăugat Sprenzel, potrivit nordkurier.de.

 

Venituri substanțiale

 

Ginovel și Violeta Croitoru sunt o echipă bine coordonată. El conduce un camion prin Rosenow, la viteză mică, ea stă în spate, în zona de încărcare și așează coșuri de gunoi pe trotuar. Cuplul român este una dintre cele șapte echipe care au distribuit de marți, 29 septembrie, un total de 70.000 de pubele galbene în districtul Mecklenburg.

Tânăra de 30 de ani și soțul ei de 34 de ani gestionează în jur de 220 de pubele pe zi. Sunt printre cei mai buni dintre lucrătorii temporari care distribuie pubele în numele companiei de logistică C-Trace S & L GmbH, cu sediul în Bielefeld.

Munca se desfășoară de obicei între orele 07:00 și 16:00, după care există timp liber. Sunt cazați de companie și sunt foarte mulțumiți de veniturile lor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel