GERMANIA: Șofer ...descurcăreț - cu ce a putut STINGE focul care i-a cuprins mașina în mers. Pompierii au fost surprinși

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Accident - imagine ilustrativă
Accident - imagine ilustrativă

Un șofer din Germania a reușit să lichideze singur un incendiu care i-a cuprin autoturismul în mers. El a stins focul cu...berea din bortbagaj.

Un şofer, descurcăreț, a stins cu berea pe care o avea în portbagaj incendiul care i-a cuprins maşina chiar pe autostradă, în Germania. Pompierii au fost practic chemaţi degeaba, până la sosirea lor bărbatul reuşind lichidezedefinitiv flăcările. A acţionat ca la carte, au spus poliţiştii, pompierii fiind surprinși de perzența de spirit a bărbatului.

Era pe Autostrada A3, când mașina lui a început să facă zgomote ciudate. Apropiindu-se de ieşirea Hösbach, din districtul Aschaffenburg, bărbatul s-a oprit cu mașina în zona securizată pentru a vedea ce se petrce, după cum a informat poliţia, citează TAG24

Când șoferul a deschis capota la motor, să vadă de unde vind zgomotele, flăcările au izbucnit puternic, fiind la un pas să fie și el cuprin de foc. A avut atunci o prezenţă de spirit incredibilă şi, ştiind că are câteva sticle de bere în portbagaj, le-a desfăcut şi a lichidat tot focul cu ele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel