Germania. O româncă a rămas fără un deget, după ce a fost mușcată de un conațional

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Doi români, un bărbat și o femeie, care au ajuns în Saxonia să culeagă mere, s-au certat, iar apoi au devenit agresivi și s-au rănit grav.

 

Românul Gheorghe B. (46) a ajuns banca acuzaților. Acesta este acuzat de rănire gravă. Mai exact, muncitorul a mușcat-o de degetul mare pe colega sa, Mirabella C., o conațională.

Evenimentul a avut la în anul 2019, în localitatea Kreischa, chiar în locuința româncei. În fața instanței, românul și-a susținut nevinovăția: "Nu am făcut decât să mă apăr", a spus românul. În timp ce dormea, femeia ar fi intrat în camera lui, i-ar fi aruncat un pavaj peste părțile intime,iar apoi l-ar fi bătut cu sălbăticie. "Am avut dureri la un testicul timp de 30 de zile", a mărturisit el, recunoscând că este posibil să-o fi mușcat de degetul mare, în timpul încăierării, scrie bild.de. Din fericire, degetul i-a fost cusut la loc.

Polițiștii spun că românul acuzat era beat în seara evenimentului. Mai întâi, Gheorghe l-ar fi bătut pe ginerele femeii, apoi a fost agresat de aceasta și de alți bărbați. Victima nu a ajuns la proces, deoarece nu i s-a permis să iasă din România. Procesul continuă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel