Germania. Două microbuze cu români, ticsite cu bunuri și bani, la cerșit într-o parcare: „Este marfă de la piața de vechituri”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Germania. Două microbuze cu români, ticsite cu bunuri și bani, la cerșit într-o parcare: „Este marfă de la piața de vechituri”
Germania. Două microbuze cu români, ticsite cu bunuri și bani, la cerșit într-o parcare: „Este marfă de la piața de vechituri”

Poliția a dat, ieri, de un grup de cerșetori în jurul orei 19:30, în parcarea Centrului Gutenberg din Mainz-Bretzenheim din Germania. Sub pretextul neputinței, șase femei și bărbați din România, cu vârste cuprinse între 23 și 48 de ani, însoțiți de trei copii mici, s-au apropiat de clienții din centrul comercial și au cerut bani.

Un grup de români, format din șase femei și bărbați, cu trei copii mici, se aflau marți seară în parcarea Centrului Gutenberg din Bretzenheim, landul Renania-Palatinat din Germania. Acolo au vorbit cu clienții centrului comercial și au cerut bani sub pretextul neputinței.

Germania. Zeci de cerșetori ROMÂNI au băgat FRICA în localnici

Potrivit poliției din Mainz, cei șase adulți și trei copii, din România, se deplasau în două microbuze, dintre care unul avea înmatriculare poloneză. Patru dintre cerșetori erau deja cunoscuți de poliție ca hoți.

În bagajele din microbuze, anchetatorii de la departamentul de trafic Wörrstadt au găsit bani și bunuri. Grupul a spus că este „marfă de la piața de vechituri”.

O grupare de români a forțat oameni să cerșească în Germania și Austria: S-au îmbogățit cu 200.000 de euro după ce le-a promis un loc de muncă

 

Șoferul român, căutat în Austria

 

Microbuzul cu numere de înmatriculare poloneze ar fi fost cumpărat din Polonia. Dar, după cum s-a dovedit, autoritățile poloneze anulaseră înmatricularea vehiculului. Șoferul, în vârstă de 28 de ani, este căutat de autoritățile austriece pentru a stabili unde se află, deoarece „nu mai era disponibil din cauza mai multor schimbări de nume”, susțin polițiștii.

Austria. Cerșetor român, gest abominabil față de două fetițe: Le-a sărutat cu forța și le-a lins pe față, atingându-le zona intimă

Oficialii au oprit microbuzul, iar șoferul trebuie să se aștepte la o plângere penală. Au fost ridicate bunuri și bani pentru a le verifica proveniența.

 

Români, escrocherii în parcările din Germania: „Am nevoie de ajutor!”

 

La începutul anului, alți doi români au fost prinși după mai multe escrocherii efectuate în parcarea B 45 dintre Hoffenheim și Sinsheim din Germania.

Cei doi români s-au prefăcut că nu au bani și că au rezervorul de benzină gol și au „cerșit” de la șoferi ajutor pentru presupusa lor călătorie. Pe baza unui pont de la un cetățean la postul de poliție din Sinsheim, cei doi conaționali au fost arestați de polițiști în jurul orei 15:00, ieri după-amiază, în parcarea B 45 dintre Hoffenheim și Sinsheim din Germania.

Cei doi români, în vârstă de 24, respectiv 29 de ani, și-au parcat mașina Audi A8 argintiu, cu număr de înmatriculare străin, în parcarea menționată și în parcarea dintre Zuzenhausen și Hoffenheim, și s-au prefăcut că au nevoie de ajutor urgent: bani pentru benzină pentru a-și continua călătoria. Ei le-au arătat șoferilor cărora le cerea ajutorul indicatorul de carburant din mașina lor, care indica aproape gol.

„Este posibil ca afișajul indicatorului de combustibil să fie manipulat”, susțin autoritățile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel