Austria. Cerșetor român, gest abominabil față de două fetițe: Le-a sărutat cu forța și le-a lins pe față, atingându-le zona intimă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un cerșetor român a abordat două școlărițe, de opt și doisprezece ani, într-un mod dezgustător: s-a apropiat de ele pe o stradă din Salzburg, le-a sărutat, le-a atins în zona intimă și chiar a lins fața uneia dintre copile. Pentru acest lucru a primit acum o pedeapsă cu închisoarea la tribunalul regional din Salzburg.

„A devenit mai temătoare, mai ales față de persoanele în vârstă cu cârje sau cu un cărucior", a relatat mama în lacrimi a uneia dintre cele două victime la Tribunalul Regional din Salzburg, afirmând că fata are coșmaruri. Pentru că cerșetorul acuzat a abuzat-o grav pe copilă la sfârșitul lunii iunie, procurorul Roland Finster l-a condamnat pe bărbatul de 67 de ani.

Românul a venit la proces, într-un trening și sprijinit de o cârjă, din arest preventiv și a recunoscut acuzațiile în mare parte cu un scurt "da". Pe 21 iunie, el și-a întâlnit prima victimă într-un supermarket: Copila avea opt ani. A apucat-o de braț, a tras-o spre el, i-a dat un sărut pe obraz și a atins-o între picioare. Fata a fugit.

Două zile mai târziu, a urmat următorul incident, de data aceasta într-o stație de autobuz: Potrivit procurorului, el a tras-o pe fetița de 12 ani spre el de ghiozdanul ei, a lins-o peste gură și peste aparatul dentar și a atins-o și în zona genitală. În acest proces, el i-ar fi cerut chiar și acte sexuale "pentru câțiva euro".

Acest din urmă act, însă, a fost negat de acuzatul până atunci ireproșabil. Cu toate acestea, el a fost dispus să plătească bani pentru daunele morale și suferință de îndată ce va ieși din închisoare - instanța a acordat 2000 de euro fiecăreia dintre victime, relatează Krone.

Judecătoarea Anna Sophia Geisselhofer l-a găsit vinovat pe român și l-a condamnat la doi ani de închisoare parțială, din care opt luni trebuie să le execute fără întrerupere. Inculpatul a acceptat sentința, care este, prin urmare, obligatorie din punct de vedere juridic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel