Germania. Doi ȘOFERI ROMÂNI, prinși de polițiști cu ACELEAȘI PROBLEME. Despre ce este vorba

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Doi șoferi români au rămas fără camioane în Germania. Interesant este faptul că cei doi au fost opriți de poliție în același loc, la interval de șase ore, și sunt colegi la aceeași firmă. 

Prima dată, polițiștii au oprit un român în vârstă de 31 de ani, care transporta chipsuri. Oamenii legi au descoperit nereguli la unitatea de control digital a camionului. Așa că au decis ca TIR-ul să fie reținut în custodia lor. 

Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor când, șase ore mai târziu, au oprit un alt român, care avea probleme cu unitatea de control a camionului. Bărbatul în vârstă de 43 de ani era încărcat cu legume.

Camioanele au fost duse într-un atelier specializat. Acolo, specialiștii au descoperit că tahografele au fost modificate. Mai mult decât atât, camionele aveau dispozitive care modificau sau chiar ștergeau datele din memorie. 

Românii s-au ales fiecare cu o amendă de 900 de euro. Firma pentru care lucrau, care are sediul în România, trebuie să achite aproape 32.000 de euro și sunt obligați să aducă  TIR-urile la starea iniţială înainte de a le recupera. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel