Germania: Cuplu de români, jafuri în tren, ca Bonnie & Clyde. Cum acționau

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Un cuplu de români a fost arestat în Germania după ce au dat zeci de lovituri în tren. 

O fetiță de doar câțiva anișori a fost cea care le-a curmat "cariera" românilor care acționau în trenuri. Metoda prin care cuplul de hoți acționa era una deja clasică: ei se îmbrăcau bine și se ofereau să ajute persoanele cu bagaje voluminoase. Unul dintre ei îi distrăgea atenția, iar celălalt fura tot ce putea în momentele pe care le avea la dispoziție.

Se pare că totul a funcționat bine pentru cei doi români până în această duminică. De data aceasta, victimă ar fi trebuit să le cadă o femeie de 38 de ani care s-a urcat într-un tren din Berlin. Metoda era cea clasică, numai că femeia era însoțită de fetița sa, de doar câțiva ani. Hoții au ignorat-o pe cea mică și au distras atenția doar femeii. Fetița a văzut că bărbatul a furat ceva din bagaje și și-a alertat mama, care a început să țipe că este jefuită.

Cei doi români și-au abandonat prada și au încercat să fugă prin tren. Conductorul a fost alertat, iar oamenii din tren au reușit să-i imobilizeze. Poliția federală i-a arestat pe cei doi. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel