Germania. Cuplu de români, CIRC în fața unui supermarket: Femeia, bătută de partenerul ei de față cu Poliția

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Loredana, românca de 39 de ani care a speriat autoritățile din Saxonia (Foto: Dirk Sukow/Bild.de)
Loredana, românca de 39 de ani care a speriat autoritățile din Saxonia (Foto: Dirk Sukow/Bild.de)

Un cuplu de români a fost surprins încercând să fure mai multe bunuri într-un supermarket din Rüdersdorf, Germania.  Când au trebuit să răspundă pentru aceasta, situația a escaladat.

 Într-un supermarket Rüdersdorf, un cuplu de români a pus diverse mărfuri în coșul de cumpărături. Cu toate acestea, personalul a observat că mai multe articole au dispărut din coș într-unul din rucsacurile celor două persoane. La casă, domnișoarei i s-a cerut să-și deschidă rucsacul, dar ea a refuzat. În loc să coopereze, cei doi au fugit imediat.

Personalul îi oprește pe presupușii hoți, înainte ca cuplul să poată ajunge la ieșirea din supermarket. și i-a reținut până la sosirea poliției. Ofițerii au verificat informațiile personale și au aflat că sunt doi cetățeni români, în vârstă de 22 și 23 de ani.

Tânăra a început să țipe în fața poliției, după care partenerul ei a bătut-o. Poliția a oprit acest lucru cât de repede a putut. În clipa următoare, tânăra a atacat echipajul de  poliție, potrivit moz.de.

La sfârșitul evenimentelor haotice, cuplul a fost încătușat din nou și trebuie să răspundă acum pentru rezistența ofițerilor de aplicare a legii și furt de magazine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel