Germania: Copil român de 12 ANI înjunghiat de fratele vitreg sub ochii mamei

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un băiat român, în vârstă de 12 ani, a fost înjunghiat în abdomen chiar de fratele său vitreg, un român în vârstă de 22 de ani. Evenimentele s-au petrecut într-un orășel din Germania chiar sub ochii mamei, care a chemat îngrozită Ambulanța, când și-a văzut fiul într-o baltă de sânge.  

Evenimentele cumplite au avut loc într-un apartament din Zweibrücken, Germania, miercuri, 28 octombrie. Tânărul de 22 de ani, care a fost arestat în aceeași zi într-o gelaterie „La Perla“ pentru că l-ar fi rănit cu un cuțit pe băiatul român de doisprezece ani, este cercetat pentru vătămări corporale grave.  Inițial, s-a presupus o tentativă de omucidere, dar apoi a fost schimbată încadrarea faptei.

Tânărul de 22 de ani nu mai avea asupra sa arma albă folosită la înjunghiere. Potrivit rheinpfalz.de, românul  de 22 de ani era în apartamentul româncei în vizită. Acesta ar fi fiul partenerului femeii. După o dispută în interiorul apartamentului, se pare, tânărul și-a ieșit din minți și l-a atacat pe copil.

Medicii de pe ambulanță, chemați de mamă după rănirea fiului ei de 12 ani, au alertat poliția. Potrivit parchetului, băiatul a fost găsit cu două răni prin înjunghiere, dar care  din fericire nu i-au us viața în pericol.

Potrivit Comisarul Häfner care se ocupă de caz, acuzatul își folosește dreptul de a păstra tăcerea. El a fost eliberat în după-amiaza zilei incidentului. Potrivit parchetului, acuzatul - care, ca și tânărul de doisprezece ani, are cetățenia română  - nu este încă pus sub acuzare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel