Germania. Captură a polițiștilor de frontieră: Român, prins cu mai multe kilograme de cocaină, ascunse în mașină

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Germania. Captură a polițiștilor de frontieră. Român, prins cu mai multe kilograme de cocaină, ascunse în mașină
Germania. Captură a polițiștilor de frontieră. Român, prins cu mai multe kilograme de cocaină, ascunse în mașină

Polițiștii bavarezi au confiscat, în ultimele zile, zeci de kilograme de cocaină, în valoare de câteva sute de mii de euro. Joi, 13 ianuarie, polițiștii de la secția de frontieră Pfronten au descoperit, într-o mașină, circa 8 kilograme de cocaină. De asemenea, și polițiștii de la Postul de Poliție de Frontieră Raubling au depistat, într-o mașină, duminică, 16 ianuarie, aproximativ 8 kilograme de cocaină. Doi șoferi au fost reținuți și, ulterior, arestați.

Polițiștii de la Postul de Poliție de Frontieră Raubling au depistat, duminică, 16 ianuarie, aproximativ 8 kilograme de cocaină. Drogurile erau ascunse în spatele tabloului de bord al unei mașini, care se deplasa pe autostrada 8, lângă Irschenberg. 

În cazul Pfronten, este vorba de un bărbat de 40 de ani cu cetăţenie spaniolă. Iar în al doilea caz de un cetăţean român, de 23 de ani. Polițiștii au ridicat drogurile, în valoare totală de aproximativ 840.000 de euro.

Bărbatul, de origine spaniolă, și-a condus mașina, înmatriculă în Belgia, prin Pfronten, spre sud, joi, 13 ianuarie, în jurul orei 8.40. Polițiștii l-au oprit și l-au verificat în apropierea graniței. Întrebat despre intenția călătoriei sale, bărbatul nu a putut oferi nicio informație plauzibilă. Ofițerii s-au uitat apoi mai atent la mașină. Pe bancheta din spate au descoperit cocaina, care era împărțită în mai multe pachete, scrie allgaeuhit.de.

Tânărul român, de 23 de ani, se îndrepta și spre sud pe A8, duminică, 16 ianuarie, în jurul orei 1 dimineața. În timpul inspecției automobilului românului, polițiștii de la secția Raubling au observat că șoferul era nervos și s-au uitat mai atent la mașină. În spatele tabloului de bord au găsit o ascunzătoare profesionistă, în care erau ascunse mai multe pachete de cocaină.

Echipa comună a anchetatorilor de la Oficiul de Poliție Criminală de Stat Bavarez și cei de la Biroul de Investigații Vamale din München a preluat cercetările ulterioare. În primul caz sub conducerea parchetului Kempten, iar în al doilea caz sub conducerea parchetului Traunstein.

Recent, o echipă de poliţişti de la frontiera dintre Germania şi Olanda a descoperit droguri în valoare de 21.000 de euro în lenjeria intimă a unui bărbat.

 

Poliţia de frontieră germano-olandeză a găsit droguri de 21.000 de euro în lenjeria intimă a unui bărbat

 

Poliţia de frontieră germano-olandeză a descoperit droguri în valoare de 21.000 de euro în lenjeria intimă a unui bărbat. Poliţia federală germană a anunţat luni că tânărul de 23 de ani a fost prins duminică dimineaţă la graniţă în timp ce încerca să introducă ilegal în Germania cocaină şi metamfetamină.

El a fost oprit la scurt timp după ce a trecut graniţa într-o maşină, conducând în direcţia Osnabrück, un oraş din nord-vestul Germaniei. În momentul în care a coborât din maşină ofiţerii au observat că bărbatul încerca să ascundă ceva în pantalonii de jogging.

Când poliţiştii l-au întrebat despre ce este vorba, el a scos din lenjerie 280 de grame de cocaină, 10 grame de metamfetamină şi o cantitate mică de marijuana. Tânărul de 23 de ani a fost arestat şi un magistrat a emis luni un mandat de arestare la cererea parchetului.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel