Germania. Camion românesc, oprit pe autostrada A4. Șoferul s-a ales, pe loc, cu dosar penal

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

În timpul unui control de rutină pe autostradă, polițiștii rutieri au oprit, luni după-amiază, un camion articulat românesc pe autostrada A4, imediat după parcarea Am Wacheberg.

Șoferul român, în vârstă de 37 de ani, le-a arătat ofițerilor permisul de conducere doar pe ecranul telefonului mobil.

La verificare mai detaliată la cerere în România, a relevat faptul că șoferul român al camionului nu avea dreptul să conducă în perioada 16 februarie – 17 martie 2022.

Prin urmare, patrula de polițiști i-a interzis românului să-și continue călătoria și i-a deschis un dosar penal pentru conducere fără permis.  

Un alt șofer român, care a provocat un accident rutier, a fugit de răspundere, însă a adormit la volan în mijlocul drumului

 

Germania. Un șofer român a fugit de la locul accidentului provocat, însă a adormit la volan în mijlocul drumului

 

Un martor a sunat, în noaptea de 6 martie, la  Departamentul de Poliție din Saarlandul de Nord și a anunțat că într-o mașină oprită în sensul giratoriu din Dagstuhl, se află un bărbat, aparent fără viață. 

La ora 3.15, un Mercedes break, cu numere de înmatriculare românești, a fost surprins oprit în sensul giratoriu din Dagstuhl cu motorul pornit.

Polițiștii care s-au deplasat, imediat, la sensul giratoriu au constatat că șoferul, în vârstă de 32 de ani, de origine română, este în viață și că a adormit în vehicul în timp ce conducea.

Mercedesul avea pe caroserie urme proaspete ale unui accident rutier. În plus, o anvelopă a automobilului a explodat. După ce l-au trezit pe bărbat, ofițerii au constatat că acesta se afla sub influența alcoolului. Bărbatului, care locuiește în Merzig, i-au fost prelevate două probe de sânge pentru a se stabili gradul de alcoolism.

Ulterior, la ora 12.20 p.m., un locuitor de pe artera principală din Lockweiler a raportat la secția de poliție un accident cu fugă de la locul faptei. Potrivit raportului, un vehicul a părăsit carosabilul în apropierea casei, a trecut prin grădina din fața imobilului, provocând pagube materiale.

Polițiștii au reușit să găsească, la locul accidentului, dovezi că bărbatul, de 32 de ani, a provocat accidentul rutier, apoi a fugit de la locul faptei și a adormit în sensul giratoriu din Dagstuhl. Românul este cercetat pentru conducere sub influența alcoolului și fugă de la locul accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel