Germania. Bianca, găsită moartă într-un buncăr din pădure. Tânăra mămică era dată dispărută: „Îmi lipsești atât de mult. Cu drag, fiul tău Luca”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Germania. Bianca, găsită MOARTĂ într-un BUNCĂR din PĂDURE. Tânăra mămică a fost dată DISPĂRUTĂ „Îmi LIPSEȘTI atât de mult. Cu drag, fiul tău Luca”
Germania. Bianca, găsită MOARTĂ într-un BUNCĂR din PĂDURE. Tânăra mămică a fost dată DISPĂRUTĂ „Îmi LIPSEȘTI atât de mult. Cu drag, fiul tău Luca”

Bianca, o tânără mămică, în vârstă de doar 26 de ani, a fost găsită moartă într-un buncăr într-o zonă împădurită de lângă Oranienburg, landul Brandenburg, Germania.

Tânăra mămică a fost văzută ultima dată joi, la gara din Oranienburg. Era pe bicicletă. Apoi urmele ei se pierd. Potrivit procuraturii publice, anchetatorii au găsit bicicleta ei la aproximativ 50 - 100 de metri de amplasarea cadavrului în pădure.

„Nu avem nicio dovadă directă a unei alte scene a crimei”, a declarat purtătorul de cuvânt al agenției, Torsten Sauermann. Este posibil ca Bianca să fi fost ucisă în apropierea buncărului, care este acoperit cu plante în pădure, sau să fi fost omorâtă chiar în buncăr.

Cu 14 câini de căutare, poliția a declarat că a căutat-o ​​pe femeie sâmbătă după ce un membru al familiei a declarat-o dispărută. Până în prezent, nu există nicio urmă de criminal.

Poliția a cerut ajutorul martorilor care au văzut-o pe Bianca după dispariția ei și oamenilor care au observat ceva în apropierea buncărului. Cei care pot furniza informații sunt rugați să se prezinte la secția de poliție Oranienburg sau la orice altă secție de poliție.

Câțiva cetățeni descoperiseră luni seara trupul femeii și au alertat poliția. Marți, poliția a anunțat că femeia moartă este Bianca, cea care a fost dată dispărută de familie.

 

Bianca s-a întâlnit cu niște colegi și a dispărut

 

Ultima poză cu Bianca vine de la o cameră de supraveghere din gara Oranienburg. Își împinge bicicleta cu scaunul pentru copil pentru fiul ei Luca, în vârstă de 5 ani. Puțin mai târziu probabil că era deja moartă.

Bianca a venit de la Berlin și s-a întâlnit cu prietenii acolo în acea dimineață. În coșul pentru bicicletă exista o geantă de mână roz.

Se întâlnește cu colegii la gara Oranienburg. Asta este în jurul orei 13:00 joi, 15 iulie. Doar două ore mai târziu, are o întâlnire cu colegii săi. „Ne vedem curând!”, le-a spus Bianca și s-a îndepărtat pe poteca pădurii.

Au fost ultimele cuvinte ale Biancăi pe care prietenii le-au auzit de la ea. Apoi a pornit în pădure cu bicicleta.

O oră mai târziu, Bianca era probabil deja moartă, ucisă de o persoană necunoscută până acum. „Sau mai mulți”, a subliniat procurorul Torsten Sauermann, purtătorul de cuvânt al procurorului Neuruppin care se ocupă de caz.

 

„Bună, mama. Îmi lipsești atât de mult!”

 

Anchetatorii presupun acum că Bianca a luat calea pădurii pentru că a vrut să întâlnească pe cineva la buncăr, „dar nimeni nu știe în momentul de față pe cine s-a întâlnit la buncăr”, a declarat investigatorul cu experiență, Sauermann. „Încercăm încet posibilitățile. Este dificil să faci un puzzle, da”, spune Sauermann.

Moartea violentă a Biancăi a emoționat și a zguduit mulți oameni. În plus, față de întrebările despre fundalul teribilei crime, mulți oameni sunt, de asemenea, emoționați de soarta celor care au rămas în urmă: mama victimei și fiul ei de numai cinci ani. Un prieten al Biancăi a început o campanie de strângere de fonduri pe Facebook pentru a ajuta familia cel puțin puțin financiar în acest moment dificil.

„Am întâlnit-o pe Bianca doar de scurt prin intermediul unui prieten”, scrie Denis, care a inițiat campania de strângere de fonduri, pe Facebook. „Tot timpul am fost uimit de puterea ei de a avea grijă de fiul ei mic. Făcea orice pentru a-i permite copilului ei să aibă o viață normală”. El amintește că băiatul și bunica lui ar trebui să facă față singuri de acum situației.

„Bună, mama. Îmi lipsești atât de mult. Cu drag, fiul tău Luca”, este mesajul pe care stă pe un pulover care a fost plasat la intrarea în buncăr pentru Bianca.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel