Germania: Banda de români care GOLEA rezervoarele TIR-urilor în parcări, luată "ca din oală" de poliție

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Poliția germană a prins trei români care furau motorină din TIR-uri, într-un loc de odihnă pentru șoferii de camion, relatează Radioschwaben. 

Joi, în jurul orei 00.40, o patrulă de poliție a verificat două camioane românești în zona de odihnă Birkenried. În zonă, agenții au observat că un alt camion al unei companii germane care a fost jefuit de combustibil și au intrat imediat la bănuieli. 

Oamenii legii au investigat și au ajuns la concluzia că din acest camion au fost "trași" circa 200 de litri de motorină.

De asemenea, în camionul românesc oficialii au găsit mai multe dispozitive care sunt ideale pentru alimentarea cu combustibil: un număr de canistre care conține sute de litri de motorină suplimentară au fost, de asemenea, descoperite ascunse.

Nici șoferii camionului românesc, unul în vârstă de 38, celălalt de 40 de ani și nici pasagerul de 28 de ani, care venea la rândul său din România, nu au comentat originea acestor canistre. 

Cei trei vori fi aduși în fața judecătorului din Augsburg cu propunere de arestare preventivă. Oamenii legii încearcă să afle câte astfel de lovituri au mai dat cei trei români.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel